wieczor15 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam, kolega niedawno kupił golfa 4 1.6 SR. wymianił nagrzewnice czyli sciagał cały kokpit, poduche no i licznik. po wymianie takie błedy: 1128- cewka czytnika immobilizera 1176-klucz sygnał mały 1314sterownik silnika magistarala can brak sygnału 1316-sterownik ABS magistarala can brak sygnału 1321-sterownik AIRBAG magistarala can brak sygnału aku przy wymianie odłaczony, auto odpali na moment i zaraz zgasnie, na desce kupe błędów(poducha, abs, płyn spryskiwaczy mimo iz dolany, hamulce, i duzo komunikatow po francusku)-świeci i mruga jak choinka na dodatek napis STOP na fis-ie, błędow sie nie da skasowac. Podpowiedzcie od czego zacząć??
wieczor15 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dzieki-nie aktualne- podociskał wtyczki i wszystko ok.
cocoo24 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 1128- cewka czytnika immobilizera 1176-klucz sygnał mały mam to co dociskałeś??? włamali mi sie do auta i zostałuy mi te błędy, nie moge sie połaczyć z immo przez vag
Rekomendowane odpowiedzi