Gość Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Osobiście nic do Pana R. Tockiego nie mam ale podjechałem pod adres, który bez problemu znalazłem na necie. Jechałem do kina i to było prawie po drodze. Godzina 20.30 : reklamy są na bramie i domu, trawa świeżo wykoszona, kwiatki przed domem podlane. Zaglądnąłem przez duzą szklaną witrynę - pomieszczenie raczej nie użytkowane, palętają się puste puszki po napojach i ogólnie bałagan. Zaznaczam że brama była otwarta i tylko dlatego pozwoliłem sobie tam podejść - nie jestem Windykatorem i nie zamierzam za Panem T. nigdzie latać ale chciałem jakoś pomóc Chłopakom, Którzy "popłynęli". Przy domu stała niebieska B5 w sedanie. Poza tym pusto wokół. Godzina 23.00 (po seansie) - brama zamknięta, w domu pełno świateł, przy chacie oprócz sedana stała też srebrna B5 w kombi na blachach 1313 . Tyle w temacie czy Ktoś tam mieszka czy nie.
soolek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Osobiście nic do Pana R. Tockiego nie mam ale podjechałem pod adres, który bez problemu znalazłem na necie. Jechałem do kina i to było prawie po drodze. Godzina 20.30 : reklamy są na bramie i domu, trawa świeżo wykoszona, kwiatki przed domem podlane. Zaglądnąłem przez duzą szklaną witrynę - pomieszczenie raczej nie użytkowane, palętają się puste puszki po napojach i ogólnie bałagan. Zaznaczam że brama była otwarta i tylko dlatego pozwoliłem sobie tam podejść - nie jestem Windykatorem i nie zamierzam za Panem T. nigdzie latać ale chciałem jakoś pomóc Chłopakom, Którzy "popłynęli". Przy domu stała niebieska B5 w sedanie. Poza tym pusto wokół. Godzina 23.00 (po seansie) - brama zamknięta, w domu pełno świateł, przy chacie oprócz sedana stała też srebrna B5 w kombi na blachach 1313 . Tyle w temacie czy Ktoś tam mieszka czy nie. No to chyba sporo wyjaśnione. Kto chce, niech się wybierze osobiście (jak widać "kolegę" można namierzyć bez problemu), a kto nie chce, niech zgłasza odpowiednim służbom. I to chyba tyle w temacie ?! Proponuję ZAMKNĄĆ.
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 I to chyba tyle w temacie ?! Proponuję ZAMKNĄĆ. też tak myślę...za długo narzekają,a nic nie robią...
Rekomendowane odpowiedzi