Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ruda A4 z Lubartowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co to pasja? :) Gdybym nie wiedział to bym nic nie robił w aucie :wallbash: ale w sumie zrobi co zechce :wink4: Ja bym szukał AFNa :)

Opublikowano

nie wiem co to pasja? :) Gdybym nie wiedział to bym nic nie robił w aucie :wallbash: ale w sumie zrobi co zechce :wink4: Ja bym szukał AFNa :)

dobra piłem daj mi spokój :kox:

wiadomo że AFN/AVG to najlepszy silnik :decayed:

Opublikowano

alllllllllllleeeeeeellllllllluuuuuujaaaaaaaaaaa

ale lampy :polew:

to nie r8 kolego ani nowa a4 zeby takie zakladac ;)

pasuja jak swini siodlo...

kup ori poliftowe valeo a te sprzedaj komus spoza forum bo tu ich raczej nikt nie kupi ;)

i nie zakladaj chromu na metry.. .to nie calibra :gwizdanie:

i takie male ot

wesolych swiat i:

163373.jpg

Opublikowano

ja bym sprzedał te co masz + te co miałeś i kupił ori polift

Opublikowano

tak to polift :cool1:

najładniejsze lampy do A4 a nie jakieś madafaka dejlajt robiony z miski ryżu :)

Opublikowano

jakieś madafaka dejlajt robiony z miski ryżu :)

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

tak tak zmienimy na dejlajty :hi:

Opublikowano

jak Ci sie podobaja to nie zmieniaj,niedługo wszyscy beda mieli polifty i bedą zmieniac bo okaża sie za stare......

Kolego najpierw zastanów się co chcesz napisać a później pisz bo widzę że w ogóle nie jesteś w temacie :gwizdanie:

Opublikowano

a to niby dlaczego????

dlaczego to nie wiemy, albo nie dorosłeś do tego jeszcze :wink4: albo nie masz poczucia smaku :cool1:

ale to Twój gust i na swojej możesz mieć nawet napisane M3 power :decayed:

Opublikowano

no jak mu się podobają to nie musi zmieniać, ktoś dał propozycję i tyle :)

ja np nawet za dopłatą bym ich nie założył a inny dał by za to każde pieniądze żeby je mieć...

każdy ma swój gust, to sprawa indywidualna

a temat jest po to że jeden napisze "są śliczne" ale inny "weź to wywal"

Opublikowano

a to niby dlaczego????

dlaczego to nie wiemy, albo nie dorosłeś do tego jeszcze :wink4: albo nie masz poczucia smaku :cool1:

ale to Twój gust i na swojej możesz mieć nawet napisane M3 power :decayed:

Nie o to chodzi.

Ale kolega napisał żeby nie ściągał tych dejlajtów bo zaraz wszyscy będą ściągać poliftowe lampy i wtedy takie założą :wallbash:

Tłumaczę od razu, nikt nie będzie zdejmować lamp Valeo/Depo bo są to najładniejsze lampy przednie do B5 i najlepiej świecą a nie jakieś ringi czy dejlajty.

Wystarczy założyć później do nich Hidy (ksenon) to kolega Paruzel będzie dziękował za poradę :)

Dużo początkujących osób na forum miało zajawkę na robienie z A4 choinki (w tym ja) ale porady starszych, doświadczonych kolegów z forum doprowadziły do porządku A4kę.

Opublikowano

A jest ktoś z okolicy kto by pomógł w montażu tych valeo po lifcie. Jak trzeba ciąć błotnik(blachę) to wolę sam się za to nie brać. Chyba że pasują bez większych problemów. Oglądałem na allegro są za 500-700zł.

http://moto.allegro.pl/item966801307_audi_a4_lift_1999_2001_reflektory_valeo_kpl.html

o takie wam chodzi? Faktycznie ładniejsze

Przyjeżdzaj do Lc to zrezamy ten temacik :wink4: kostki do lamp nawet mam w zapasie :decayed:
Opublikowano

jak Ci sie podobaja to nie zmieniaj,niedługo wszyscy beda mieli polifty i bedą zmieniac bo okaża sie za stare......

:polew:

Akurat to jest coś takiego jak klasyka, coś co się nigdy nie starzeje.

Angel szajsy, lexus looki - takie kwiatki szybko okazują się nie tylko stare ale i nie modne.

Opublikowano

Musze kupić najpierw kolejne lampy. Poszukam valeo a jak nie to depo zamienniki. Podaj mi konkretne namiary, Lc???

Opublikowano

Podaj mi konkretne namiary, Lc???

Chełm, Solar Monster Garage :kox: Pół lubelszczyzny tam się reza :decayed::polew: Czasami prawie całodobowo :evil:

Opublikowano

Krytyka konstruktywna zmobilizowała mnie do działania i dziś kupiłem lampy Valeo po lift, jutro pewnie montaż jak znajdę czas. Poczytałem forum na ten temat i zaadoptowanie lamp po lifcie nie jest wcale trudne więc zrobie to sam. Kolego Rafalekx nie zapomnij aby mi zkołować nr. tel. do tego tapicera w Kocku. Dwa komplety starych lamp idą na sprzedaż