Opublikowano 20 Marca 201214 l Autor dzięki Panowie za dobre słowo a teraz powiedzcie na jaki kolor walic listwy: czrne piano czy sreberko ??
Opublikowano 20 Marca 201214 l dzięki Panowie za dobre słowo a teraz powiedzcie na jaki kolor walic listwy: czrne piano czy sreberko ?? a myslałes o listwach drewno ale to jasne?taki miodowy kolor
Opublikowano 20 Marca 201214 l srebro zginie, do czarnego owszem ale u ciebie dekor ma się wyróżniać, zostaw drewno
Opublikowano 20 Marca 201214 l A co Ty masz teraz Artur? Szarą brzozę 5TZ? Srebrny (nie ważne w jakiej postaci) nie komponuje się z ta tapicerką...
Opublikowano 20 Marca 201214 l dzięki Panowie za dobre słowo a teraz powiedzcie na jaki kolor walic listwy: czrne piano czy sreberko ?? ..zostawiaj to co masz jak dla mnie jest gicior:kox:
Opublikowano 20 Marca 201214 l http://s17.postimage.org/cogsc6sdb/20120318445.jpgluksus pełną gębą :thumbup1: Jest naprawde ładnie pozdrawiam
Opublikowano 21 Marca 201214 l a teraz powiedzcie na jaki kolor walic listwy: czrne piano czy sreberko ?? Piano black
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l mi by sie taka podobała ale mniejsza..żeby wchodziła na to trójkatne okienko w sedanie...w tej jego dolnej częsci
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l Autor mi by sie taka podobała ale mniejsza..żeby wchodziła na to trójkatne okienko w sedanie...w tej jego dolnej częsci da się to zrobić
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l to ile bys krzyczał za zrobienie takiej mniejszej?...najpierw musze zapytać chłopaków czy mnie przyjma do divisionu:decayed:
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l dzięki Panowie za dobre słowo a teraz powiedzcie na jaki kolor walic listwy: czrne piano czy sreberko ?? sluchaj ja do swojej a4-rki z szarym srodkiem wpakowalem tez czarna kiere i galke od slina i zmienilem dekory na piano wyglada zaj...cie, polecam
Opublikowano 25 Maja 201214 l To jest proste... k**wa nie można posiadać nic ładniejszego niż niziny.... bo inaczej ciul ich strzela i chodza z gwoździami... [edit] Ale widzę... idziemy ku lepszemu.... robisz całość?