Opublikowano 4 Września 201213 l Autor zgrzewa pereły i wyrezamy wszystko:decayed: zapomniałeś dodać że na głowę no po zgrzewie na głowę to może zrobimy cabrio :polew:
Opublikowano 25 Września 201213 l Bardzo fajna b6, ładnie z chłopakami furki rezacie, a co do kół które kupiłem to mogę powiedzieć że przyjemnie robić z Tobą interesy, wszystko sprawdzone więc jestem bardzo zadowolony
Opublikowano 25 Września 201213 l bo Artur to uczciwy gość, a nie żaden ch*j Z pewnością potwierdzam !!
Opublikowano 25 Września 201213 l Autor dzięki Panowie lada monemt sie pochwale nowymi modami ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- żeby nie było fotel grzeją, pakiet siatex i schowek też jest: Zostało do podłaczenia czujniki zapięcia pasów znowych modów doszły w niedzielę bixy...a pokazuje dziś bo dopiero dziś mod jest skończony (BIXY z soczewką od B8 by Gwerty)
Opublikowano 25 Września 201213 l lampy jak to swieci teraz? czujesz roznice bo ja mysle nad tym modem ale musi mnie ktos przekonac
Opublikowano 25 Września 201213 l Autor lampy jak to swieci teraz? czujesz roznice bo ja mysle nad tym modem ale musi mnie ktos przekonac David to ja Cię przkonuje! WARTO!! wygląd lampy i świecenie na mega plus! a przy Twoim kolorze auto wogóle zrobi to konkret robotę
Opublikowano 25 Września 201213 l no lampy wygladaja swietnie-jak nowe tylko to ciezki temat bo musialbym miec urlop najlepiej w cieplych krajach bo wysylanie lamp do Gwerty robota i powrot to pewnie z tydzien a jak tu jezdzic bez lamp a mozesz zrobic dla mnie fotke jak to swieci w nocy? najlepiej ze srodka auta
Opublikowano 25 Września 201213 l Autor no lampy wygladaja swietnie-jak nowe tylko to ciezki temat bo musialbym miec urlop najlepiej w cieplych krajach bo wysylanie lamp do Gwerty robota i powrot to pewnie z tydzien a jak tu jezdzic bez lamp a mozesz zrobic dla mnie fotke jak to swieci w nocy? najlepiej ze srodka auta David zrobię ale jak wymienię jeden palnik bo mi padł
Opublikowano 25 Września 201213 l dzieki Artur spoko nie spieszy sie kolorowego Fisa nie rezasz ?? to jest fajny mod
Opublikowano 25 Września 201213 l Autor dzieki Artur spoko nie spieszy sie kolorowego Fisa nie rezasz ?? to jest fajny mod wpadnei licznik się wyreza teraz zmienie kółka zimowe i heble od DEVa się łyknie jakieś (320)
Opublikowano 26 Września 201213 l Kolega Artur82 mozesz wkleic tutaj albo poslac mi na pv *ta fotke *http://s9.postimage.org/4dmiyy8nj/2012_09_23_018.jpg *w duzej rozdzielczosci albo samo dobre zblizenie lampy ?*
Opublikowano 26 Września 201213 l średnio jakościowe zdjęcie...zrób tak żeby było widać klosz po polerce..
Opublikowano 26 Września 201213 l średnio jakościowe zdjęcie...zrób tak żeby było widać klosz po polerce.. te klosze nie miały polerki:) są po prostu w nie najgorszym stanie mam teraz na warsztacie lampy kolegi jamroz88 są malowane w taki sam sposób i do tego polerka. ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- tu jest fotka lampy po polerce. co prawda klosz jest troche tłusty od paluchów przy klejeniu lampy bix po polerce.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl