badboy Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 mi sie poprostu nie podobaja i nie zgrywaja sie z progami ktore mam...oddam je za 250zl +KW...negocjacje na PW [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 00:10_________________________________________________badboy...oczysc PW!!! już dawaj, sorry
David Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 za ta kase to i ja bym wciagnal ale przeciez do pracy trzeba tez pojsc albo z domu wyjsc a chociaz jakas fote masz jak to wygladalo?
Reniu Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Cyknąłeś jakieś foto jak wyglądały na aucie? nawet kalkulatorem...
Artur82 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 Cyknąłeś jakieś foto jak wyglądały na aucie? nawet kalkulatorem... Panowie nie zrobilem zadnego zdjecia bo auto wygladalo jak kupa...g...a, zakładalem to z Tomiczka, zapytajcie, albo moze sam sie wypowie jak to wygladalo. Z moim progami to wyglada tragicznie ;(
Reniu Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 No ale żeby żadnego foto nie zrobić? ...nawet ku przestrodze
Artur82 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 No ale żeby żadnego foto nie zrobić? ...nawet ku przestrodze strasznie sie zdenerwowoalem...bo wiesz jak mi zalezało na tych listwach...a te progi tez mi sie podobaja, bo inczej progi poszły by wek na koszt listew
tomiczka Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 No to powiem tak. Zamontowaliśmy listwy i Artur zapytał jak mi się podoba auto. Przeprosiłem Go grzecznie, mówiąc, że to moja opinia, ale może śmiało startować na zlot BMW po wiejskim tuningu. Z nowymi listwami wyglądał jak nadmiernie napompowany ponton. Na fotki było już troszkę za późno, bo kończyliśmy w ciemnościach, ale nie ma czego żałować, bo raczej wstyd byłoby pokazać na forum.
badboy Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 No to powiem tak. Zamontowaliśmy listwy i Artur zapytał jak mi się podoba auto. Przeprosiłem Go grzecznie, mówiąc, że to moja opinia, ale może śmiało startować na zlot BMW po wiejskim tuningu. Z nowymi listwami wyglądał jak nadmiernie napompowany ponton. Na fotki było już troszkę za późno, bo kończyliśmy w ciemnościach, ale nie ma czego żałować, bo raczej wstyd byłoby pokazać na forum. wszystko przez te progi ? bo przecież normalnie wyglądają super na autku.
tomiczka Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 No to powiem tak. Zamontowaliśmy listwy i Artur zapytał jak mi się podoba auto. Przeprosiłem Go grzecznie, mówiąc, że to moja opinia, ale może śmiało startować na zlot BMW po wiejskim tuningu. Z nowymi listwami wyglądał jak nadmiernie napompowany ponton. Na fotki było już troszkę za późno, bo kończyliśmy w ciemnościach, ale nie ma czego żałować, bo raczej wstyd byłoby pokazać na forum. wszystko przez te progi ? bo przecież normalnie wyglądają super na autku. Tak. Progi + listwy wyglądał okropnie. Jak to się mówi: "co za dużo to nie zdrowo" A wydaje mi się, że z samymi progami wygląda lepiej, niżby miał mieć same listwy.
Reniu Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja bym chyba poświęcił progi... te listwy w B6 to dla mnie absolutny kox
David Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja bym chyba poświęcił progi... te listwy w B6 to dla mnie absolutny kox tez bym wolal listwy s4
Artur82 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 kolejne graty dotarly do domu. Zmieniarka od WRCLaguna: Białe lampki, do uzupełnienia pakietu oświetlenie: No i gratis od Grzgorza (WRC) : Bedzie BOSE :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 Te naklejki mają jakiś numerek ? na nich nic nie ma ale porozmawiaj z Laguna...On wie bankowo wiecej na ich temat
manny90 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Chętnie bym wszedłbym w posiadanie takiego gratisu Przyda się, w przyszłym tygodniu będzie BOSE
Artur82 Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 Chętnie bym wszedłbym w posiadanie takiego gratisu Przyda się, w przyszłym tygodniu będzie BOSE Daras...napisz do WRCLaguna moze Ci sprzeda taki gadzet jesli posiada... PS. Ja dzis moze nie modzilem ale wymienilem tylne pisaty i w aucie jak makiem zasiał
manny90 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Chętnie bym wszedłbym w posiadanie takiego gratisu Przyda się, w przyszłym tygodniu będzie BOSE Daras...napisz do WRCLaguna moze Ci sprzeda taki gadzet jesli posiada... PS. Ja dzis moze nie modzilem ale wymienilem tylne pisaty i w aucie jak makiem zasiał Odezwę się Niby nic, a cieszy Mi się nie udało BOSE wczoraj wyrezać, będę musiał wiązkę przerabiać
HiRide Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 ostatnio chcialem zmienic blendy na nowe bo moje maja juz troche poniszczone te emblematy Bose..dziwne bo sa one wtopione w blende a niszcza sie jakby byly na niej naklejone cena za blende 50 zl to troche za duzo
Rekomendowane odpowiedzi