Artur82 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 i to mi sie podoba najbardziej:
Artur82 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 a czym Ty planujesz jechać? a nie widzisz na drugim zdjeciu
1kosiara1 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Weselne barwy pasuja do ladnego b6,tez czesto woze
bula87 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 a czym Ty planujesz jechać? a nie widzisz na drugim zdjeciu no dobra to się przyznaj KIA RIO, HONDA CITY czy FORD FOCUS z tego zdjęcia??
Artur82 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 hehe , nie będzie żaden z wymienionych na bank będzie audi ale może inne niż B6...może Q7
bula87 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A może A5 wiem kto ma w ładnym kolorze
laki83 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 powiem ci że dopiero dziś prześledziłem wątek od początku do końca...na prawde nie zły progress świetne auto..ale musisz uzupełnić opis na pierwszej stronie :> twoje progi to nie Abt ale ms design
David Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 gleba jest cos jak u mnie super foty Artur ta siatka w dolnej dokladce nie jest chyba mocno czarna? pasowaloby ja chyba dac w mocny czarny, rowniez ta przy halogenach wtedy kolorystycznie pasowaloby to z grillem albo ja zle widze :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 gleba jest cos jak u mnie super foty Artur ta siatka w dolnej dokladce nie jest chyba mocno czarna? pasowaloby ja chyba dac w mocny czarny, rowniez ta przy halogenach wtedy kolorystycznie pasowaloby to z grillem albo ja zle widze :gwizdanie: David dolny plaster miodu jest czarny jak węgiel...to musi być złudzenie ze zdjęcia :> powiem ci że dopiero dziś prześledziłem wątek od początku do końca...na prawde nie zły progress świetne auto..ale musisz uzupełnić opis na pierwszej stronie :> twoje progi to nie Abt ale ms design dzięki wielkie za docenienie pracy
David Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 moze i jest czarna siatka ale nie tak mocno jak grill,moze to od struktury materialu
MARCIN607 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 a jak przytwierdziłeś kratkę do dokładki? sam muszę tak zrobić
Artur82 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 a jak przytwierdziłeś kratkę do dokładki? sam muszę tak zrobić śrubki fi4 i bardzo krótkie muszą być
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 i to mi sie podoba najbardziej: Nawet gumy błłłyszcza
marcintuchola Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 to auto ma to coś co przyciąga oko mam nadzieje że jak będę na spocie to zobaczę na żywo
Artur82 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 i to mi sie podoba najbardziej: Nawet gumy błłłyszcza oczywiście, że tak a autko trzeba dbać
jedrekx Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 hehe , nie będzie żaden z wymienionych na bank będzie audi ale może inne niż B6...może Q7 możemy się dogadać odnośnie drugiego :gwizdanie: A może A5 wiem kto ma w ładnym kolorze tu też
Artur82 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 od dawna się czaiłem i w końcu kupiłem nową pokrywę a ASO mała rzecz a cieszy
Rekomendowane odpowiedzi