domin79 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Arturo autko pięknie sie prezentuje dokładaj dokładeczke tył s-line lub s4
Artur82 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Ty to jesteś rezacz raczej poprawiacz Arturo autko pięknie sie prezentuje dokładaj dokładeczke tył s-line lub s4 dzięki wielkie za pozytywa ale raczej nic w dobrej cenie nie znajdę a w przyszłym roku planuje wesele więc z kasą będzie ciężko
domin79 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 mam takową na stanie s-line , ale musze ustalić z Marcinem czy ją zabiera
Artur82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 mam takową na stanie s-line , ale musze ustalić z Marcinem czy ją zabiera ale na dwie rury?? I do sedana ?? [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 06:02_________________________________________________fotochrom on board
antonio Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Jakis kosmos z podłączeniem czy bez żadnych problemów
KANAL Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Napisz jaki masz patent na odklejenie starego i jak przykleiles nowe lusterko.
Artur82 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 Jakis kosmos z podłączeniem czy bez żadnych problemów jesli chodzi o podłącznie to poprostu dwa kable do podświetlenie lampki podsufitki Napisz jaki masz patent na odklejenie starego i jak przykleiles nowe lusterko. trzeba przerobić uchwyt wg: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175595.0
przemciotorun Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 mam takową na stanie s-line , ale musze ustalić z Marcinem czy ją zabiera ale na dwie rury?? I do sedana ?? [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 06:02_________________________________________________fotochrom on board tez mam takie :> Artur jak z naklejkami
Artur82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Przemo ale ja mam już założone a co do naklejek to poleciało PW [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 23:19_________________________________________________jakiemuś h*jowi się spodobał mój znak
Lipekk Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Za złodziejstwo ręce bym połamał Żeby jeszcze cały zerwał i go powtórnie wykorzystał, ale tu musiał byc prawdziwy IDIOTA
Artur82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Za złodziejstwo ręce bym połamał Żeby jeszcze cały zerwał i go powtórnie wykorzystał, ale tu musiał byc prawdziwy IDIOTA caly zerwac jest ciezko...jak usuwalem reszte to sam mialem prob;emy ;(
marcin_o23 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 z nudów albo na złość, szkoda gadać co za parapety po świecie błądzą
bula87 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Za złodziejstwo ręce bym połamał Żeby jeszcze cały zerwał i go powtórnie wykorzystał, ale tu musiał byc prawdziwy IDIOTA caly zerwac jest ciezko...jak usuwalem reszte to sam mialem prob;emy ;( żaden "Władca Pierścieni" nie odda ich bez walki dlatego całe nie zeszło , a swoją drogą gnojostwo się szerzy prać tylko takich...myślał, że sprzeda i na flaszkę zarobi, a tylko kłopot przez takich
laki83 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 no ja nie moge normalnie temu co to zrobił to na rynku w południe tępym nożem łapy poupierdalać a kikuty do soli wsadzić
Artur82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 no ja nie moge normalnie temu co to zrobił to na rynku w południe tępym nożem łapy poupierdalać a kikuty do soli wsadzić popieram znak się zamówi nowy z ASO...kosztuje całe 66zł... a narazie jest clean ass
bula87 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 no ja nie moge normalnie temu co to zrobił to na rynku w południe tępym nożem łapy poupierdalać a kikuty do soli wsadzić popieram znak się zamówi nowy z ASO...kosztuje całe 66zł... a narazie jest clean ass albo załóż znaczek DOPE ktoś takie miał
Reniu Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Pewnie jakieś gówniarstwo Ciesz się, że tym kawałkiem znaczka nie przemalowali w złości całego boku
Rekomendowane odpowiedzi