michail55 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 a z czego masz progi zewnetrzne ?? to sa nakladki czy calkiem odzielne progi??
Artur82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 to są nakładki ABT...tak na nich jest napisane
michail55 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 naprawde sa najladniejsze ze wszystkich jakie ostatnio ogladalem musze na takie zapolowac
hidden22 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czesc Artur ile dales za ta pokrywe podloketnika w ASO?
Artur82 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 309 w skórze u Konarzewskiego prawie 350zł ale warto...bo ten połamany zatrzask nie szpeci wnętrza
jedrekx Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 fakt, pomyliłem się ale też sądzę, że warto jeszcze do A3 kupowałem w czarnej skórce
Artur82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 nowe graty: w końcu się dorobiłem i będzie RNS_E i moduł BT z końcówką H Wielkie podziękowania dla SIEMIANA za złożenie kompletu
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 nowe graty: w końcu się dorobiłem i będzie RNS_E i moduł BT z końcówką H Wielkie podziękowania dla SIEMIANA za złożenie kompletu Gratulacje Chyba najlepszy mod jaki można sprawić sobie BTW: Dymałeś tyle km do siemiana na instalacje rnsa??
Artur82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 niee od niego kupiłem tylko i wysyłka kurierem...a tak na marginesie zrobie reklame Siemianowi...Zakupy u niego to czysta przyjemność!! Polecam!!
bula87 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 fajne zabawki to co jutro pewnie montujesz
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 najssss nawet klimatronik pod grzane d*py, więc motywacja pod instalacje będzie
Artur82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 fajne zabawki to co jutro pewnie montujesz nie jutro, tylko w środę najssss nawet klimatronik pod grzane d*py, więc motywacja pod instalacje będzie tak motywacja jest...jakieś strołki się poszuka i poźniej tylko zostanie wiązka no i jak najszybciej będzie trzeba się postarać o kierę MF
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a NOSB miał ostatnio na sprzedaż takie jak Twoje w pełnej elektryce, grzane :gwizdanie: niemniej jednak gratuluję RNS-E bo to moim zdaniem najlepszy mod do B6 w ogóle to lubię jakoś Twoje auto
Artur82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 a NOSB miał ostatnio na sprzedaż takie jak Twoje w pełnej elektryce, grzane :gwizdanie: niemniej jednak gratuluję RNS-E bo to moim zdaniem najlepszy mod do B6 w ogóle to lubię jakoś Twoje auto dzięki Jedrek... ...z Nosbem nawet pisałem w sprawie tych jego stołków ale, mnie komplet nie interesował...coś się wyreza na moich stołkach (komplet był za drogi)
MARCIN607 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 RNS- jeden z fajniejszych modów :good:
Wandej Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 a NOSB miał ostatnio na sprzedaż takie jak Twoje w pełnej elektryce, grzane :gwizdanie: niemniej jednak gratuluję RNS-E bo to moim zdaniem najlepszy mod do B6 w ogóle to lubię jakoś Twoje auto dzięki Jedrek... ...z Nosbem nawet pisałem w sprawie tych jego stołków ale, mnie komplet nie interesował...coś się wyreza na moich stołkach (komplet był za drogi) ja już też mam komplet skór w "rezerwacji" za dobra kase
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 nowe graty: w końcu się dorobiłem i będzie RNS_E i moduł BT z końcówką H Wielkie podziękowania dla SIEMIANA za złożenie kompletu
David Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Navi fajnie wyglada w srodku ale u mnie tego moda nigdy nie bedzie
Rekomendowane odpowiedzi