przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Navi fajnie wyglada w srodku ale u mnie tego moda nigdy nie bedzie kurcze zebym nie musial wymieniac tunelu na polift to tez bym wrzucil navi do siebie
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Navi fajnie wyglada w srodku ale u mnie tego moda nigdy nie bedzie why???? Navi fajnie wyglada w srodku ale u mnie tego moda nigdy nie bedzie kurcze zebym nie musial wymieniac tunelu na polift to tez bym wrzucil navi do siebie Przemas przestań...pewnie kiedyś zawita u Ciebie wierze w Ciebie
przemciotorun Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 powiem Ci ze chyba nie w moim przypadku ta navi byla by troche nie praktyczna (używam paru samochodow w krorch navi jest duzym ulatwieniem) ostatnio bylem zmuszony nawet zainwestowac w nowa navi bo stara padla.... pozatym jest wiele innych gratow ktore wole zrezac predzej.... chociażby progi/klapa/bixy... ale jak na spokojnie obczaje ta navi u Ciebie to :gwizdanie:
bula87 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 powiem Ci ze chyba nie w moim przypadku ta navi byla by troche nie praktyczna (używam paru samochodow w krorch navi jest duzym ulatwieniem) ostatnio bylem zmuszony nawet zainwestowac w nowa navi bo stara padla.... pozatym jest wiele innych gratow ktore wole zrezac predzej.... chociażby progi/klapa/bixy... ale jak na spokojnie obczaje ta navi u Ciebie to :gwizdanie: to pewnie będzie navi..klapy też nie chciałeś :gwizdanie:
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 poczytałem i pozdrawiam i czekam na efekt czyszczenia stołków!!! warto naprawde!! Co potrzebuje do sprysków mgiełkowych?? Rns-e jak najbardziej na TAK!! fajna sprawa!! Na fisie pokazuje ??
hidden22 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czesc Artur gdzie kupiles te spryski mgielkowe??'duzo jest roboty przy tym?
Artur82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 poczytałem i pozdrawiam i czekam na efekt czyszczenia stołków!!! warto naprawde!! Co potrzebuje do sprysków mgiełkowych?? Rns-e jak najbardziej na TAK!! fajna sprawa!! Na fisie pokazuje ?? pokazuje...w piątek wstawie foto a co do mgiełkowych sprysków...to wszystkie numery część są w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 - dysza spryskiwacza 5M0 955 985C 2 szt. 35 zł za szt. - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. - króciec 1J0 955 665 C 2 szt. 13,00 zł za szt. (ale to raczej jest zbędne jeśli nie uszkodzisz swoich)
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 poczytałem i pozdrawiam i czekam na efekt czyszczenia stołków!!! warto naprawde!! Co potrzebuje do sprysków mgiełkowych?? Rns-e jak najbardziej na TAK!! fajna sprawa!! Na fisie pokazuje ?? pokazuje...w piątek wstawie foto a co do mgiełkowych sprysków...to wszystkie numery część są w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 - dysza spryskiwacza 5M0 955 985C 2 szt. 35 zł za szt. - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. - króciec 1J0 955 665 C 2 szt. 13,00 zł za szt. (ale to raczej jest zbędne jeśli nie uszkodzisz swoich) :notworthy:
pablo_ua4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 poczytałem i pozdrawiam i czekam na efekt czyszczenia stołków!!! warto naprawde!! Co potrzebuje do sprysków mgiełkowych?? Rns-e jak najbardziej na TAK!! fajna sprawa!! Na fisie pokazuje ?? pokazuje...w piątek wstawie foto a co do mgiełkowych sprysków...to wszystkie numery część są w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 - dysza spryskiwacza 5M0 955 985C 2 szt. 35 zł za szt. - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. - króciec 1J0 955 665 C 2 szt. 13,00 zł za szt. (ale to raczej jest zbędne jeśli nie uszkodzisz swoich) i co to jest łączny koszt tych sprysków nic wiecej nie ma?? Gratuluje RNS-E ja po zmianie mam do tej pory uśmiech na twarzy jak wsiadam do autka daj znać w jakim czasie wymieniłeś
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 poczytałem i pozdrawiam i czekam na efekt czyszczenia stołków!!! warto naprawde!! Co potrzebuje do sprysków mgiełkowych?? Rns-e jak najbardziej na TAK!! fajna sprawa!! Na fisie pokazuje ?? pokazuje...w piątek wstawie foto a co do mgiełkowych sprysków...to wszystkie numery część są w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0 - dysza spryskiwacza 5M0 955 985C 2 szt. 35 zł za szt. - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. - króciec 1J0 955 665 C 2 szt. 13,00 zł za szt. (ale to raczej jest zbędne jeśli nie uszkodzisz swoich) i co to jest łączny koszt tych sprysków nic wiecej nie ma?? Gratuluje RNS-E ja po zmianie mam do tej pory uśmiech na twarzy jak wsiadam do autka daj znać w jakim czasie wymieniłeś NP. u mnie trwało to 3 godz, ale profii robotka opisana w moim watku troszke fotograficznie :naughty:
pablo_ua4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to ja 4h sie męczyłem a co do zakupów od siemiana też polecam
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 U Artura też ok. 4h wyszło. Tyle, że na pokład wlazł jesze BT - i kilka brakujących kabelków w instalacji elektrycznej. No i bez pośpiechu z częstymi przerwami na dymka Teraz jak w kuj-pom ktoś będzie chciał założyć RNSa to wiecie gdzie podjechać
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to ja 4h sie męczyłem a co do zakupów od siemiana też polecam No Siemian wiadomo "audi market" także polecam :good: Udanych zakupów Życzy Siemian [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 23:38_________________________________________________ U Artura też ok. 4h wyszło. Tyle, że na pokład wlazł jesze BT - i kilka brakujących kabelków w instalacji elektrycznej. No i bez pośpiechu z częstymi przerwami na dymka Teraz jak w kuj-pom ktoś będzie chciał założyć RNSa to wiecie gdzie podjechać A zachodniopomorskim też jest specjalista :polew:
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 U Artura też ok. 4h wyszło. Tyle, że na pokład wlazł jesze BT - i kilka brakujących kabelków w instalacji elektrycznej. No i bez pośpiechu z częstymi przerwami na dymka Teraz jak w kuj-pom ktoś będzie chciał założyć RNSa to wiecie gdzie podjechać A zachodniopomorskim też jest specjalista :polew: To już mam dwie filie
pablo_ua4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 co tyle tych specjalistów w tym z-p no BT również zaj.... rzecz jeszcze w wersij H ja niestety posiadem ale tylko podstawową wersię czyli napewno będzie zmiana na full no to Artur jak zrobione to dawaj foty
MARCIN607 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Teraz jak w kuj-pom ktoś będzie chciał założyć RNSa to wiecie gdzie podjechać to kiedyś wpadnę :> :> :>
Artur82 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 U Artura też ok. 4h wyszło. Tyle, że na pokład wlazł jesze BT - i kilka brakujących kabelków w instalacji elektrycznej. No i bez pośpiechu z częstymi przerwami na dymka Teraz jak w kuj-pom ktoś będzie chciał założyć RNSa to wiecie gdzie podjechać dokładnie trwało to około 4h...montaż w profesjonalnym wykonaniu dziękuję BART`S zdjęcia zrobiłem przed chwilą bo dopiero wróciłem z delegacji...
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 najważniejszy i najfajniejszy mod wnętrza wykonany. od razy inaczej wygląda
bula87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 no od razu auto w środku odmładza taki mod, jak bardziej na plus
Rekomendowane odpowiedzi