Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Work in progress...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to za dziura na dole??? Popatrz u mnie w wątku tego nie ma :naughty:

Przeciełem na poł wzdłużnie ten plastik beżowy ale tak zeby zaczepy złapały i wlazł i jest jak powiedzmy ori !!

Masz taki sam środek jak moj, myśle nad zmiana tego drewna, a jak tam szorowanie foteli??

Opublikowano

co to za dziura na dole??? Popatrz u mnie w wątku tego nie ma :naughty:

Przeciełem na poł wzdłużnie ten plastik beżowy ale tak zeby zaczepy złapały i wlazł i jest jak powiedzmy ori !!

Masz taki sam środek jak moj, myśle nad zmiana tego drewna, a jak tam szorowanie foteli??

właśnie się zastanawiałem czy da radę tak zrobić...zrobie to na 100%

a stołki to jeszcze nie ruszone...ale mydło już mam kupione :decayed:

Opublikowano

u mnie widac to na 2 = gin zdjeciu na 2 stronie, wtedy jeszcze widac tez jakie miałem brudne stołki, brzydkie szufladki bez chromu i zajechany deczko klimatronic ;)

To uzupełnienie na dole to 5 min roboty, zwykłą piłka to przeciełem, bo drugiej krawedzi i tak nie widac jak poskłdasz, a jak miałeś podswietlenie pod klimatronikiem to też je przenies, ja przeniosłem i w nocy pod klimatronikiem czerwone światło się wyłania;)

Opublikowano

no i graty :good:

Opublikowano

U Artura też ok. 4h wyszło. Tyle, że na pokład wlazł jesze BT - i kilka brakujących kabelków w instalacji elektrycznej. No i bez pośpiechu z częstymi przerwami na dymka ;)

Teraz jak w kuj-pom ktoś będzie chciał założyć RNSa to wiecie gdzie podjechać :decayed::good:

dokładnie trwało to około 4h...montaż w profesjonalnym wykonaniu dziękuję BART`S

zdjęcia zrobiłem przed chwilą bo dopiero wróciłem z delegacji...

20120113291.jpg

20120113292.jpg

20120113293.jpg

20120113294.jpg

Teraz jeszcze tylko kierę MF z B7 dobrze pod kolor dobrać i będzie komplet tej części modów :good:

Swoją drogą - zapadła już decyzja jaka? 4-ramienna? 3-ramienna perforowana?

Opublikowano

Spox :) RNS E wpadł na pokład z BT :good:

Opublikowano

Z tymi kierami Bartku to troche problem, ja dalej szukam, w tym kolorze ciezko znalezć, dam do ragi chyba tą 3 ramienną co mam siwą a tył jej pomaluje i dokupie poduche w kolorze :thumbdown:

Jednak czarny to czarny, już bym dawno nią kręcił ;)

Opublikowano

Z tymi kierami Bartku to troche problem, ja dalej szukam, w tym kolorze ciezko znalezć, dam do ragi chyba tą 3 ramienną co mam siwą a tył jej pomaluje i dokupie poduche w kolorze :thumbdown:

Kiera od A8 będzie miała dokładnie ten sam odcień co Twój ori.

Opublikowano

Bartek posprawdzam to co mi podałeś na PW i się coś mam nadzieję poszuka :ad: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 13:45_________________________________________________aha no i chciałbym 3-ramienna :gwizdanie:

Opublikowano

Bartek posprawdzam to co mi podałeś na PW i się coś mam nadzieję poszuka :ad: [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 13:45_________________________________________________aha no i chciałbym 3-ramienna :gwizdanie:

No to jedziesz - usiadłem do kompa więc zaraz będziesz miał podany nr kiery której trzeba szukać ;)

Opublikowano

kolor wnętrza z wlepy to LE

Opublikowano

Dobra, to teraz wykręć jeszcze poduchę i potwierdź, że Twoja kierownica to 8E0 419 091 AS 1VB.

Opublikowano

Dobra, to teraz wykręć jeszcze poduchę i potwierdź, że Twoja kierownica to 8E0 419 091 AS 1VB.

sprawdzę po południu...bo teraz muszę lecieć na zakupy z kobitą

Opublikowano

OK. Jakiej kiery szukamy? 3-ramiennej, pikowanej MF czy 4-ramiennej MF z grzaniem?

Opublikowano

modzik jak najbardziej na plus :good:...sam bym może załozył ale szkoda że to niema zdejmowanego panela..jeszcze zaj...ą i tyle bedzie

Opublikowano

oj tam od razu się nastawiać że ukradną... :) na rok już mam RNS-E na początku trochęzwracałem uwagę na to gdzie parkuję.A teraz jakoś tak przeszło :)

Opublikowano

zawsze mozna ubezpieczyc ja tak zrobiłem i zaplacilem 130zl w pzu a jak by mi zaje.... to wyceniona jest na prawie 5 tys to 3 za to mozna miec hehe

Opublikowano

oj tam od razu się nastawiać że ukradną... :) na rok już mam RNS-E na początku trochę zwracałem uwagę na to gdzie parkuję.A teraz jakoś tak przeszło :)

wiesz ja to za granicą w nl duzo siedze a tam to nigdy nie wiadomo..Thomas wie o czym mówie..pablo_ua4 a ty samą navi ubezpieczyłeś?dało rady tak?i aż 5 tysi wypłacą?jakos mi sie wierzyc niechce..bo taka sytuacja to aż sie prosi o przekręt

Opublikowano

OK. Jakiej kiery szukamy? 3-ramiennej, pikowanej MF czy 4-ramiennej MF z grzaniem?

szukamy koniecznie 3-ramiennej...grzanie fajna sprawa ale 4-ramienne mi się nie widzą :gwizdanie:

a co do kradzieży to ja też ubezpieczyłem na około 5tys. i jestem trochę spokojniejszy :good:

Opublikowano

artur a ty tez płaciłes 130zeta?