Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] BBS LM, New RS6, SLR, lambo....?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojtek miałeś chyba RS4 19` :cool1: Na sprzedaż są może? :cool1:

Nie juz dawno poszly.

Mialem je wkladac do siebie ale zbyt popularne sie zrobily i puscilem dalej :wink4:

Opublikowano

z lewej wygląda OK jak jedziesz do przodu z prawej wygląda OK jak cofasz :decayed:

:laghing2: :laghing2:

z lewej wygląda OK jak jedziesz do przodu z prawej wygląda OK jak cofasz :decayed:

tak samo jest z felgami z porsche 911 (996) rh ah... ktore ma Iverson, Nosb i Ja... niestety taki ich urok :kwasny:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:56_________________________________________________IMG_3921.jpg

slr2d.jpg

wojtek ktore zamowiles ?

te pierwsze z rantem i srubkami ... czy tez cale jednolite

Dla mnie niestety to nie urok, tylko kiks tego rodzaju felg. Kiedyś właśnie wypatrzyłem sobie te turbinki na "a4mods" i mega mi się podobały, ale przez ta nie symetryczność dałem sobie spokój. Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też :kox::polew:)

Wojtas - przez moment pomyślałem, że wziąłeś te z brązowego mieszańca :naughty::shocked:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 07:48_________________________________________________PS

A widział ktoś te Lambo wzór na 18"?? :mysli:

Opublikowano

Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też :kox::polew:)

To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca! :kox::decayed::polew:

Opublikowano

Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też :kox::polew:)

To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca! :kox::decayed::polew:

:polew: :polew: no ja nawet flaszkę Ci postawię Kamil jak spełnisz taką swoją fantazję :naughty:

Opublikowano

czekamy na foty jak wylądują na autku :)

Opublikowano

tak tylko potrafi Chuck Norris :wink4:

Opublikowano

czekamy na foty jak wylądują na autku :)

Szukam opon... ;(

Mam tylko 2tys na opony. Niby duzo ale okazuje sie, ze nie koniecznie... :wallbash:

Opublikowano

zapytaj wojtusania albo mewigum http://www.mewi-gum.pl/ z forum może, będą coś mieli w dobrej cenie

Opublikowano

jeżeli nowe to 2 tyś zł to naprawdę malutko niestety :confused4:

ostatnio załatwiałem kumplowi nowe Toyo T1r 225/40/18 - i właśnie tyle zapłacił - 2 tyś zł - ale 19 :kwasny:

Opublikowano

wystarczy postawić lustro z jednej strony samochodu :gwizdanie:

Opublikowano

wystarczy postawić lustro z jednej strony samochodu :gwizdanie:

a samochod bedzie stal wiec jak zobaczysz jak sie kreca :gwizdanie:

ps: i po co filozofujesz.....

Opublikowano

tak tylko potrafi Chuck Norris :wink4:

takie male ot chlopaki .... to wystarczy jechac obok szklanego budynku ktory ma lustrzane szyby :gwizdanie:

Opublikowano

ps: i po co filozofujesz.....

a jak myślisz? dla browara :polew:

a samochod bedzie stal wiec jak zobaczysz jak sie kreca gwizdanie

powiedział bym Ci jak ale to dopiero będzie filozofia :naughty:

takie male ot chlopaki .... to wystarczy jechac obok szklanego budynku ktory ma lustrzane szyby gwizdanie

dokładnie :good: choć są jeszcze inne metody

nie róbmy bez sensu ot w temacie

Wojtek gdybyś miał przeznaczone 2,5K to wtedy opony UHP można śmiało kupić, tak musisz szukać okazji

Opublikowano

teraz dopiero zobaczylem ze juz mowiliscie o lustrze

wojtek_a4 ... poszlo pw ;)

Opublikowano

I juz wiemy, ze 9.5 cala przy ET35 nie wejdzie :wallbash:

Opublikowano

Felga, ale opona?

Opublikowano

Felga, ale opona?

Felga wystaje.

Opona jesli bylaby dobrze naciagnieta to ok. Jesli szersza np. 255 to tarłaby tez o amorka.

Opublikowano

pisałem, ze może być problem :gwizdanie:

Opublikowano

Jakie tam problemy! Felga ma wystawać.. :evil: Teraz naciągnąć ładnie jakieś kapcie i będzie uhhh... :sex:

Opublikowano

Jakie tam problemy! Felga ma wystawać.. :evil: Teraz naciągnąć ładnie jakieś kapcie i będzie uhhh... :sex:

dokladnie, np tak :naughty:

0ba7b927b2fb5a1emed.jpg

ps: auto jezdzi po slaskich drogach :decayed: