Wojtek_A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wojtek miałeś chyba RS4 19` Na sprzedaż są może? Nie juz dawno poszly. Mialem je wkladac do siebie ale zbyt popularne sie zrobily i puscilem dalej
KOval81 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 z lewej wygląda OK jak jedziesz do przodu z prawej wygląda OK jak cofasz :laghing2: :laghing2: z lewej wygląda OK jak jedziesz do przodu z prawej wygląda OK jak cofasz tak samo jest z felgami z porsche 911 (996) rh ah... ktore ma Iverson, Nosb i Ja... niestety taki ich urok [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:56_________________________________________________ wojtek ktore zamowiles ? te pierwsze z rantem i srubkami ... czy tez cale jednolite Dla mnie niestety to nie urok, tylko kiks tego rodzaju felg. Kiedyś właśnie wypatrzyłem sobie te turbinki na "a4mods" i mega mi się podobały, ale przez ta nie symetryczność dałem sobie spokój. Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też ) Wojtas - przez moment pomyślałem, że wziąłeś te z brązowego mieszańca [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 07:48_________________________________________________PS A widział ktoś te Lambo wzór na 18"??
bakuś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też ) To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca!
KOval81 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też ) To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca! :polew: no ja nawet flaszkę Ci postawię Kamil jak spełnisz taką swoją fantazję
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 czekamy na foty jak wylądują na autku
carrera369 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też ) To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca! tak tylko potrafi Chuck Norris
Wojtek_A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 czekamy na foty jak wylądują na autku Szukam opon... ;( Mam tylko 2tys na opony. Niby duzo ale okazuje sie, ze nie koniecznie...
KENOiX Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 zapytaj wojtusania albo mewigum http://www.mewi-gum.pl/ z forum może, będą coś mieli w dobrej cenie
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jeżeli nowe to 2 tyś zł to naprawdę malutko niestety ostatnio załatwiałem kumplowi nowe Toyo T1r 225/40/18 - i właśnie tyle zapłacił - 2 tyś zł - ale 19
KENOiX Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też ) To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca! wystarczy postawić lustro z jednej strony samochodu :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też ) To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca! wystarczy postawić lustro z jednej strony samochodu :gwizdanie: a samochod bedzie stal wiec jak zobaczysz jak sie kreca :gwizdanie: ps: i po co filozofujesz.....
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gdyby nie to, to felga rewelacja jak dla mnie (zresztą ą jak się patrzy tylko z jednej strony to też ) To ja proponuję spróbować zobaczyć te felgi z obu stron auta na raz... Stawiam browca! tak tylko potrafi Chuck Norris takie male ot chlopaki .... to wystarczy jechac obok szklanego budynku ktory ma lustrzane szyby :gwizdanie:
KENOiX Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ps: i po co filozofujesz..... a jak myślisz? dla browara a samochod bedzie stal wiec jak zobaczysz jak sie kreca gwizdanie powiedział bym Ci jak ale to dopiero będzie filozofia takie male ot chlopaki .... to wystarczy jechac obok szklanego budynku ktory ma lustrzane szyby gwizdanie dokładnie choć są jeszcze inne metody nie róbmy bez sensu ot w temacie Wojtek gdybyś miał przeznaczone 2,5K to wtedy opony UHP można śmiało kupić, tak musisz szukać okazji
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 teraz dopiero zobaczylem ze juz mowiliscie o lustrze wojtek_a4 ... poszlo pw
Wojtek_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I juz wiemy, ze 9.5 cala przy ET35 nie wejdzie
bakuś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I juz wiemy, ze 9.5 cala przy ET35 nie wejdzie Felga, ale opona?
Wojtek_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I juz wiemy, ze 9.5 cala przy ET35 nie wejdzie Felga, ale opona? Felga wystaje. Opona jesli bylaby dobrze naciagnieta to ok. Jesli szersza np. 255 to tarłaby tez o amorka.
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I juz wiemy, ze 9.5 cala przy ET35 nie wejdzie pisałem, ze może być problem :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jakie tam problemy! Felga ma wystawać.. Teraz naciągnąć ładnie jakieś kapcie i będzie uhhh...
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jakie tam problemy! Felga ma wystawać.. Teraz naciągnąć ładnie jakieś kapcie i będzie uhhh... dokladnie, np tak ps: auto jezdzi po slaskich drogach
Rekomendowane odpowiedzi