Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Czarny AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się coś pojawi będzie aktualizacja zdjęć. W zamyśle chodzi mi po głowie niższy zawias tak o -30 mm.

Nie ukrywam że spodobały mi się zdjęcia furki ono :thumbup::a4fan:

Ale jeśli coś to dopiero na przyszłą wiosnę. Brak funduszy ;(. Chyba że wygram w totka. :evil:

Opublikowano

Spoko mam identyczną różnią się tylko kolorem relingów (srebrne) i motorem (AWX), nawet fele mam takie same. :thumbup: (myślę o MAM NUVO 17 i jakiś fajny kapeć)

Co da się zrobić z tą przystawką do telefonu?? Chodzi mi o to ile kosztuje taka nakładka do tej przystawki i czy nadaję się pod rożne modele telefonów ??

Jaką masz skrzynie 5 czy 6 ?

Fajna bryczka, nie przejmuj się ja się pocieszam, że dobrze że nie mam wszystkiego w standardzie to mogę się trochę pobawić w dokładanie i przeróbki ( mam już jeden bixenon :decayed:)

Jak byś miał full wypas to co byś zmieniał ?? Pewnie nic :D

Opublikowano

Hehe dobrze napisane.

Z przystawką nie za dużo sie da zrobić. ja myślę ją odkręcić. Nie wszystkie tel pasują do niej. Gdzieś mam instrukcje.

Opublikowano

Bardzo ładny furak :> nowe felgi go zdecydowanie polepszą :afro:

Opublikowano

Z przystawką nie za dużo sie da zrobić. ja myślę ją odkręcić. Nie wszystkie tel pasują do niej. Gdzieś mam instrukcje.

Odkrecac chyba nie ma sensu, podobno zostaja dziury :thumbdown:

Ladna maszyna :thumbup:

Opublikowano

Tak właśnie myślałem że jakoś te kabelki muszą iść do tego zestawu. Chyba że jakieś zaślepki w kolorze tapicerki. Na razie zostaje. Nie mam czasu i nie chce mi się z tym bawić. Mi nie zawadza. :D

Opublikowano

ładna ORI sztuka !

Opublikowano

no ładna :thumbup:

Opublikowano

Felgi jak najbardziej ale nad chromem się zastanawiam. Trudno dostać ori części a ceny kosmos :shocked:. Chyba zostawię tak jak jest "schwarz style" :a4fan:

Opublikowano

Hej. Do szczęścia brakuje Ci tylko alu relingów :P - przy czarnym to podstawa :thumbup: i oczywiście ładnych felg.

Poz

Opublikowano

:th: :a4fan:

Opublikowano

ładny furak ciekawe czy byś poznał jakbyśmy się zamienili :drunk:

a gdzie masz antenkę do CB ??

Wymyśl coś to może podpatrzę gdzie ją dać. :gwizdanie:

Opublikowano

Antenka będzie ordynarnie na uchwyt :> z tyłu na klapie. Bede montował ze służbowego już w czwartek bo jadę audikiem na wakacje.

Sfocę i wrzucę na foruma.

Opublikowano

Antenka będzie ordynarnie na uchwyt :> z tyłu na klapie. Bede montował ze służbowego już w czwartek bo jadę audikiem na wakacje.

Sfocę i wrzucę na foruma.

Nie myślałeś zęby zstąpić tą która jest oryginalnie?

Opublikowano

No wiem że oryginalna jest tylko od telefonu ale mi sie podoba. A z widokiem uchwytu jestem opatrzony i nie przeszkadza mi bo mam na firmowej toyocie i jest ok.

Opublikowano

no to oby do wiesny i bedzie nowy felunek u szwagra :audi::decayed:

Opublikowano

wiosna jest a szwagierek nowych kapci nie pokazał :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Bedą ładne zdjęcia i szybki to wrzucę nowe foty... za parę dni. :evil: