miro_x Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak się coś pojawi będzie aktualizacja zdjęć. W zamyśle chodzi mi po głowie niższy zawias tak o -30 mm. Nie ukrywam że spodobały mi się zdjęcia furki ono Ale jeśli coś to dopiero na przyszłą wiosnę. Brak funduszy ;(. Chyba że wygram w totka.
Meryl Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Spoko mam identyczną różnią się tylko kolorem relingów (srebrne) i motorem (AWX), nawet fele mam takie same. (myślę o MAM NUVO 17 i jakiś fajny kapeć) Co da się zrobić z tą przystawką do telefonu?? Chodzi mi o to ile kosztuje taka nakładka do tej przystawki i czy nadaję się pod rożne modele telefonów ?? Jaką masz skrzynie 5 czy 6 ? Fajna bryczka, nie przejmuj się ja się pocieszam, że dobrze że nie mam wszystkiego w standardzie to mogę się trochę pobawić w dokładanie i przeróbki ( mam już jeden bixenon ) Jak byś miał full wypas to co byś zmieniał ?? Pewnie nic
miro_x Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hehe dobrze napisane. Z przystawką nie za dużo sie da zrobić. ja myślę ją odkręcić. Nie wszystkie tel pasują do niej. Gdzieś mam instrukcje.
Piechol Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Bardzo ładny furak :> nowe felgi go zdecydowanie polepszą
join7 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Z przystawką nie za dużo sie da zrobić. ja myślę ją odkręcić. Nie wszystkie tel pasują do niej. Gdzieś mam instrukcje. Odkrecac chyba nie ma sensu, podobno zostaja dziury Ladna maszyna
miro_x Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tak właśnie myślałem że jakoś te kabelki muszą iść do tego zestawu. Chyba że jakieś zaślepki w kolorze tapicerki. Na razie zostaje. Nie mam czasu i nie chce mi się z tym bawić. Mi nie zawadza.
malcolm25 Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Landa. Na poczatek jakies felunie mysle 17" a pozniej troszke wiecej chromu i aluminium i bedzie piekna :th:
miro_x Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Opublikowano 2 Lipca 2007 Felgi jak najbardziej ale nad chromem się zastanawiam. Trudno dostać ori części a ceny kosmos . Chyba zostawię tak jak jest "schwarz style"
Gość Badix Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 Hej. Do szczęścia brakuje Ci tylko alu relingów - przy czarnym to podstawa i oczywiście ładnych felg. Poz
Meryl Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 ładny furak ciekawe czy byś poznał jakbyśmy się zamienili a gdzie masz antenkę do CB ?? Wymyśl coś to może podpatrzę gdzie ją dać. :gwizdanie:
miro_x Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Opublikowano 2 Lipca 2007 Antenka będzie ordynarnie na uchwyt :> z tyłu na klapie. Bede montował ze służbowego już w czwartek bo jadę audikiem na wakacje. Sfocę i wrzucę na foruma.
Meryl Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 Antenka będzie ordynarnie na uchwyt :> z tyłu na klapie. Bede montował ze służbowego już w czwartek bo jadę audikiem na wakacje. Sfocę i wrzucę na foruma. Nie myślałeś zęby zstąpić tą która jest oryginalnie?
miro_x Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Opublikowano 3 Lipca 2007 No wiem że oryginalna jest tylko od telefonu ale mi sie podoba. A z widokiem uchwytu jestem opatrzony i nie przeszkadza mi bo mam na firmowej toyocie i jest ok.
LuCaS_gr44 Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 no to oby do wiesny i bedzie nowy felunek u szwagra
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Ładne B6 , szkoda tylko że avant http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10108.0.html[spedyt]
LuCaS_gr44 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 wiosna jest a szwagierek nowych kapci nie pokazał :gwizdanie:
miro_x Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Bedą ładne zdjęcia i szybki to wrzucę nowe foty... za parę dni.
Rekomendowane odpowiedzi