Opublikowano 7 Listopada 201015 l panowie pada więc chyba się spotować nie będziemy męski bądź, z cukru jesteś??
Opublikowano 7 Listopada 201015 l panowie pada więc chyba się spotować nie będziemy męski bądź, z cukru jesteś?? żem nie z cukru ani soli tylko z tego co mnie boli :polew:
Opublikowano 7 Listopada 201015 l panowie pada więc chyba się spotować nie będziemy męski bądź, z cukru jesteś?? żem nie z cukru ani soli tylko z tego co mnie boli :polew: boli, boli, wrzód?
Opublikowano 7 Listopada 201015 l To jak spotujem sie? Bo nie wiem czy na myjke jechać bo fura brudna :>
Opublikowano 7 Listopada 201015 l no ja juz w domu pije bro , tego mi brakowało :kox: dzieki za spota chłopy
Opublikowano 7 Listopada 201015 l podziękował i ja już miałem boczek zdejmować a tu się dowiaduje ,że blokada rodzicielska była
Opublikowano 7 Listopada 201015 l no ja juz w domu pije bro , tego mi brakowało :kox: dzieki za spota chłopy dzięki za wpkop jest po prostu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: i jescze jest tak :drool: :drool: :drool: i może tak :dance2: [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 23:00_________________________________________________ Góral po dzisiejszym dniu pier***i spoty w Grodzisku spoko spoko daje radę wyczaję jakiś przyłącz i będziemy działać :good: podziękował i ja już miałem boczek zdejmować a tu się dowiaduje ,że blokada rodzicielska była no dobrze że zostałeś do końca i się pochwaliłeś usterką :good:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 23:02_________________________________________________moskal olej browar dawaj na gorzołę
Opublikowano 8 Listopada 201015 l Góral następnym razem wezmę swój kabel to zobaczy na moim czy się połączy. Spocik liczny i udany mimo kiepskiej aury początkowo
Opublikowano 8 Listopada 201015 l moskal olej browar dawaj na gorzołę :sick3: :sick3: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 08:57_________________________________________________ bede wymieniał lampy w długi weeeeekend , odezwij sie to ci je podrzuce 693-870-335
Opublikowano 8 Listopada 201015 l bede wymieniał lampy w długi weeeeekend , odezwij sie to ci je podrzuce 693-870-335 Luzik, odezwę się i jakoś się ustawimy. A czy te lampy są P&P, że tylko odepnę swoje i w te same kostki podepnę Twoje ? Ja u siebie nie mam halogenów czy to w czymś przeszkadza ?
Opublikowano 8 Listopada 201015 l A czy te lampy są P&P, że tylko odepnę swoje i w te same kostki podepnę Twoje ? Ja u siebie nie mam halogenów czy to w czymś przeszkadza ? podejdą P&P , o halogeny sie nie martw , w tych lampach też ich nie ma :kox: