Opublikowano 26 Czerwca 201115 l Hmmm no to może ktoś inny Podłokietnika nie mam ale jak Ty masz w niebieskim materiale to sobie zamontuje u siebie z chęcią a to wiesz że jak do wieczora nie znajdę zdjęcia kostki diagnostycznej to przyjeżdżam do ciebie i odkręcamy na chwilę tunel
Opublikowano 3 Lipca 201115 l Ok to jakoś się jeszcze zgadamy co do dnia bo zaczyna mnie to co raz bardziej niepokoić bo tłucze co raz mocniej [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 16:47_________________________________________________ a to wiesz że jak do wieczora nie znajdę zdjęcia kostki diagnostycznej to przyjeżdżam do ciebie i odkręcamy na chwilę tunel Schemat złącza potrzebujesz ? Jak coś to dzwoń bo nie będzie mnie w domu tak do 20.[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 16:49_________________________________________________Może by dziś jakąś bułkę zrobić :gwizdanie:
Opublikowano 29 Lipca 201115 l potrzebuje pilnie przetwornice do xenona nie znacie gdzieś blisko sklepu albo coś?
Opublikowano 31 Lipca 201115 l Autor potrzebuje pilnie przetwornice do xenona nie znacie gdzieś blisko sklepu albo coś? jeśli do hida to mogę Ci dać powinna jeszcze świecić Wpada ktoś o 19 na kanapkę???
Opublikowano 31 Lipca 201115 l Wpada ktoś o 19 na kanapkę??? bo : HEJ AAAPAAATOOOOOOOOORRR :kox: :kox:
Opublikowano 2 Sierpnia 201115 l Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć!
Opublikowano 11 Sierpnia 201115 l Panowie może spocik w piątek?? jak najbardeziej :good: :good: :good:
Opublikowano 12 Sierpnia 201115 l Kurcze, akurat dzisiaj nie dam rady, idę do roboty wieczorem. No trudno, do następnego ;d
Opublikowano 13 Sierpnia 201115 l Witam chciałbym wszystkich zaprosić na złocik nie wiem czy ktoś już wcześniej zapraszał. Czas: 15 sierpnia 2011 [poniedziałek] start godzina 13:00 Miejsce: Ciechanów, ul. Niechodzka 5 [tak jak w zeszłym roku - parking galerii "Mrówka". Na tym złociku będą wszystkie auta vag w tym również audi. Ja zamierzam się wybrać moją padlinką. I sorki za takie późne info ale ja sam wczoraj się dowiedziałem. A tu link z zeszłego roku: http://www.golf3.pl/topic...cka-vt27727.htm