Sqizzy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/t-shirt-2013-spring-edition-d-265270/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/t-shirt-2013-spring-edition-d-265270/ zajarzylem rano i zamowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ty to bierzemy jedną wysyłke ? ja na razie póki IVE nie ogarnie do końca kolorów to zaczekam z zamówieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ty to bierzemy jedną wysyłke ? ja na razie póki IVE nie ogarnie do końca kolorów to zaczekam z zamówieniem mozemy. Ty , ten gwint bedziemy zakladac czy oddajesz do "fachowców" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ty , ten gwint bedziemy zakladac czy oddajesz do "fachowców" ?? Do kuwa czego ???? Taaa pod garażem mogę TIRa na części rozkładać tyle miejsca, a ja będę do fachowców oddawał? Ty się z mrogalem nie spotykasz czasami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Do kuwa czego ???? Taaa pod garażem mogę TIRa na części rozkładać tyle miejsca, a ja będę do fachowców oddawał? czuje sie zaproszony :naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Toć ty musisz obdukcje jego zrobić Aaaa radio mi się zjebało dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Toć ty musisz obdukcje jego zrobić obdukcja to c**j , ja licze na montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a co lubisz łapy uje***ne spoko, zawsze się przydadzą dwie łapy do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI AUTO TEST - YouTube czyje to?? hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI AUTO TEST - YouTubeczyje to?? hehehehehe stara blacha grodziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastek89 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 55 000 marek.... plus 100% ceny za sprowadzenie??? to jakoś 220 000 zł jak na dziś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI AUTO TEST - YouTubeczyje to?? hehehehehe stara blacha grodziska To stara blacha Warszawska dokładnie z dzielnicy Wola z 96 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Audi A4 B5 Avant 1.9TDI AUTO TEST - YouTubeczyje to?? hehehehehe stara blacha grodziska To stara blacha Warszawska dokładnie z dzielnicy Wola z 96 roku. U nas na wsi było WFI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Karol a Ty nie za szybko letnie buty założyłeś jak tu ciągle pizga i śnieg sypie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie, całkiem fajnie się jeździ tak żeby ruszyć z pod świateł to do 3 biegu trzeba dojść A teraz to już w sumie pewnie nie warto kół zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Hehehe ja to dopiero czekam na oponki jakis uzywki od ziomka chyba ze lykne ten zestaw ciekawe jak to na zywo by wygladalo na moim czarnidle hmmm ---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- Felgi opony 225/45/17R 5x112 AUDI VW OD 1zł BCM (3105508102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Hehehe ja to dopiero czekam na oponki jakis uzywki od ziomka chyba ze lykne ten zestaw ciekawe jak to na zywo by wygladalo na moim czarnidle hmmm---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- Felgi opony 225/45/17R 5x112 AUDI VW OD 1zł BCM (3105508102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :thumbdown: kupuj 18" żebyś nie żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Teraz mam 17 i nie jest zle 18 to juz jak dla mnie przy malo miesa troche :/ ale w tych 17 marny wzor czy co?? ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 06:51 ---------- Kurna wogole myslalem o tym spocie u mnie w ten weekend a tu zona sie rozlozyla masakra w koncy faktycznie sie ognicho zrobi jak juz cieplo bedzie i libacjaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 praktycznie 17 na nasze drogi jest dobra ale wydaje mi się że do b6 18 to minimum tyle że trzeba uważać na nierówności strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi