musti Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 eeeee jutro mnie nie ma aa sio zapraszamy innym razem na kolejnego
zielas Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Macie Panowie te naklejki jeszcze na zbyciu? Bo jerry ostatnio mi pokazywał i też chętnie rozreklamuje forum ;D
musti Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 a może jedziemy do garwolina?? a Tobie to już piwo chyba do głowy strzela nie bierz jutro kompa bo znowu nie pogadamy tylko będą Cie wykorzystywać Macie Panowie te naklejki jeszcze na zbyciu? Bo jerry ostatnio mi pokazywał i też chętnie rozreklamuje forum ;D Pogadaj z Jerrym to Ci może załatwi za drobną prowizją
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a może jedziemy do garwolina?? a Tobie to już piwo chyba do głowy strzela nie bierz jutro kompa bo znowu nie pogadamy tylko będą Cie wykorzystywać Macie Panowie te naklejki jeszcze na zbyciu? Bo jerry ostatnio mi pokazywał i też chętnie rozreklamuje forum ;D Pogadaj z Jerrym to Ci może załatwi za drobną prowizją ja wam dam prowizji sam kupiłem 5 i została mi jedna na klapie :polew:
musti Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 gadałem, ma coś pokminić ;D Niech uruchomi kontakty to się na jutro coś ogarnie
juropek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 lipa chętnie bym podbił, ale żona ze szkoły wraca koło 20, a młodego ( 4 l.) nie będę o tej porze ciągnął, dzięki za zaproszenie
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 lipa chętnie bym podbił, ale żona ze szkoły wraca koło 20, a młodego ( 4 l.) nie będę o tej porze ciągnął, dzięki za zaproszenie postawimy mu klubowy zestaw z zabawka
moskal Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a może jedziemy do garwolina?? toz tam chójem trąca , bierz kompa , zvaginujesz mi parówe
Sqizzy Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a może jedziemy do garwolina?? toz tam chójem trąca , bierz kompa , zvaginujesz mi parówe Ooooo to to to i padline mnie też. Hamburgiera dostaniesz
bongod Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 może też wpadnę dziś pod maca ma ktoś może w b5 depo dzielone ?? przylukał bym wielkość szpary pomiedzy kloszem a maska
moskal Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 może też wpadnę dziś pod maca ma ktoś może w b5 depo dzielone ?? przylukał bym wielkość szpary pomiedzy kloszem a maska ja mam ale valeo
bongod Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 są jakieś gwarantowane atrakcje?? hehehe i tak wpadne bo niemam nic do roboty a chyba z 500 metrów mam do maca więc dozoba
musti Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 a może jedziemy do garwolina?? toz tam chójem trąca , bierz kompa , zvaginujesz mi parówe Ooooo to to to i padline mnie też. Hamburgiera dostaniesz Tobie nikt nie będzie nic vagował za ten lans po WGM ciągle i nie poznawanie ludzi
Sqizzy Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Tobie nikt nie będzie nic vagował za ten lans po WGM ciągle i nie poznawanie ludzi Mame wiozłem Padać zaczęło
Góral.tz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 panowie pada więc chyba się spotować nie będziemy
Rekomendowane odpowiedzi