Gość puchatek27 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam,na forum jestem już jakiś czas,najpierw z A4ką ,a teraz chcialem pokazac moje dwa dupowozy, BMW 323i, z koncowki 1997r, Przebieg 258tys potwierdzony ksiazka i ostatnim wpisem z lutego tego roku, Wyposazenie raczej skromne : -M-Pakiet,lacznie z czarna podsufitka,krzeslami i alufelgami 17', -tempomat, -klimatronik, -el.szybki ( niestety tylko z przodu ), -el.lusterka, - ASC, -abs, -dwie poduchy, -pelen komputer pokladowy, - i takie tam pierdoly. Jezeli auta nie sprzedam ( jest to moj 4ty samochod ),to na lato dostanie sprezynki -65mm na przod, Napewno inne kola ,bo te mi sie nie podobaja,musze sciagnac ten okropny hak . Na miejsce tego wiesniackiego radia w kolorze srebrnym SONY,powedruje cd,dvd radyjko firmy JVC ,ktore zostalo mi po Audi A4 MTM ,i ten wydech mi tu nie pasuje, szukam dwururki o ladnym brzmieniu . Aha,radyjko juz przyszykowane na podmianke : Autko zostalo odswiezone nowym olejem,filtrem oleju, paliwa i kabinowym. Dostalo nowe plyny,lacznie z plynem do spryskiwaczy szyb , zostala odgrzybiona i nabita klimatyzacja . Zostalo zapodane nowe sprzeglo Sacha ( stare zaczelo lekko slizgac na 4tym biegu-dziwne ) i dokladka przedniego zderzaka . do tego dojdzie oklejenie samochodu do okola paskami Alpiny i orginalny zderzak przedni Alpiny: . Pare zdjec na Alpinach : Po malej polerce lakieru : I wyprany srodeczek : Tu mala przymiarka rozporki od pana Nakretki : Z tylnia rozporka byl maly problem bo trzebabylo szlifnąć ,ale juz siedzi :hyhy: Podobnie z zawieszeniam przednim,ale to byl pikus!!!! A tutaj juz u mechanika : Pozatym wymienilem Wahacze ( 450zeta szt. :mur: ) , wentylowane tarcze z przodu + klocki,lozyska kol i lozyska makpersona, gumy i oslony amorow , olej w skrzyni ,wszystkie plyny lacznie z plynem do spryskiwaczy :wstyd: , tak,ze autko jest ogolni moge powiedziec , na -bdb Autko na dzien dzisiejszy prezentuje sie tak : Wiem,ze niektórym sie nie spodoba,zwłaszcza brak przedniego zderzaka i pomarańczy,ale narazie tak musi zostac. Zonka pomyka autkiem do pracy i jest zadowolona ps. prosze o szczere wypowiedzi, Czy naprawde jest tak do bani???????? e30 M - Alpinka????? :hyhy: e36 M-pakiet - Alpinka tez moze byc!!!!!!! A tak wyglądaja moje kółka : Mała polerka lakieru :2: I mały gadżecik do kółek , wentyle Alpina ^^" :puppyeyes: Komentarze bardzo mile widziane, zwłaszcza te na "-" Oto kolejny dupowóz ze stajni BMW: e61 535d ,ze 293kucami pod maską ( tyle ponoć dostała z fabryki :mrgreen: ) . Model 2004 , ful opcja,oczywiście bez M - paka, kupiona od prywatnej osoby ( za śmieszne pieniądze ) ,serwisowana do końca w BMW Ekris- Utrecht. Zadnych modów nie przewiduje ,no poza jednym ( który już zrobiłem ) ,mianowicie ściągłem oznaczenia z klapy bagażnika :mrgreen: ,Fajnie wygląda jak zjada na skrzyżowaniu wszystkie BMW :mrgreen: Autko z oryginalnym przebiegiem 269tyś.km i ciągle rośnie . Fotki ze środka jak tylko żonka posprząta po sobie- bo to jej wozidło :puppyeyes: ps. Myśle nad zmianą felunku na BBSy 20'
soolek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 To mi się podoba PS Nie chcesz sprzedać ?
adamooo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ładne seryjne auto i tak ma zostać.. średnio wyglądają końcówki wydechu, za dużo napisów alpina.. radio też wstaw jakieś bardziej gustowne..grać i tak tu nie będzie bo e36 to kiepski egz. do car audio, możesz wymienić podsufitkę na black matt..+ elektryka w tylnych drzwiach..+ lusterko wsteczne m3..
johnybravo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 na - to mi się naklejki nie podobaja się , alpina prezentuje się przekozacko druga bunia jka to bunia seria
Gość Prometeo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z tego co zrozumiałem to "żonka" jeździ do pracy i e36 i e61 To czym Ty jeździsz do pracy ;] na + : - felgi - radyjko JVC na - : - za dużo naklejek "alpina" Co do drugiej fury to nie będę się wypowiadał, bo ogólnie mi się nie podoba - kwestia gustu oczywiście. Pozdrawiam.
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ładne to E36 tylko fakt za dużo tej Alpiny
maja-m Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Świetna furmanka zrobiona ze smakiem a nie przesadnie, jak dla mnie naklejek jest w sam raz. Ale ta trójeczka widziała by mi się bardziej w bieli, felunek robi wielką robotę, a o wentylach nie będe wspominał A ten kombiacz mi się nie widzi
Gość puchatek27 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Niestety,e61 sama w sobie jest brzydkim samochodem dlatego jest taka śliczna zwłaszcza bez wieśniackiego M-pakietu :polew: . Felgi bedą napewno inne i większe ,a co do Alpiny,to miał być wsadzany piec 3.3Alpina,ale niestety gosciu przegioł z ceną :wallbash:
Olaf Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 e36 w m-pakiecie piekna sprawa ja mialem poprzednie autko tez e36 w sedanie w m-pakiecie 325 i smigalem nią bardzo długo i byłem bardzo zadowlony wiec dbaj o nią za kilkanascie lat bedzie zabytkie wiec szkoda takiego egzemplarza ! trzym go a kiedys bedzie wart kupe kasy
grzes1150 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 E36 fajne ale szkoda że nie coupe no i oklejona jak by miała być reklamą Czuć jakąś różnice po zamontowaniu rozpórej ??? E61 super zwłaszcza z takim motorkiem ale wnętrze ma brzydkie
Gość puchatek27 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 E36 fajne ale szkoda że nie coupe no i oklejona jak by miała być reklamą Czuć jakąś różnice po zamontowaniu rozpórej ??? E61 super zwłaszcza z takim motorkiem ale wnętrze ma brzydkie Kolego, zobacz jak wyglądają Alpiny ,i w tedy się wypowiadaj A co do e61, to skąd wiesz jak mam w środku?????
grzes1150 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 E36 fajne ale szkoda że nie coupe no i oklejona jak by miała być reklamą Czuć jakąś różnice po zamontowaniu rozpórej ??? E61 super zwłaszcza z takim motorkiem ale wnętrze ma brzydkie Kolego, zobacz jak wyglądają Alpiny ,i w tedy się wypowiadaj A co do e61, to skąd wiesz jak mam w środku????? Naklejki to festyn! To tak jak na A4 1,6 naklejają S4 Auto nigdy nie powinno wyglądać na szybsze niż jest!!! Co do e61 to mój były szef miał identyczną tylko kolor grafit i wnętrze było wstrętne - deska , kierownica i to pokrętło świecące jak z odpustu- to już nie bmw Naprawdę stary takie jest moje zdanie [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 21:20_________________________________________________...aha też miałem kiedyś BMW a teraz jestem w trakcie poszukiwania następnej
Rekomendowane odpowiedzi