mech15 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Oj ziutek, ale czarna sucz!!! Szczerze to miałem nadzieję, że weźmiesz tą żółtą, z żółtymi felgami :decayed: bezzawodnego użytkowania życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Oj ziutek, ale czarna sucz!!! Szczerze to miałem nadzieję, że weźmiesz tą żółtą, z żółtymi felgami :decayed: bezzawodnego użytkowania życzę ta żółta była troche zaaaa droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniekzgr Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Na fulu mówisz??A Navi gdzie i elektryka foteli??))Ale i tak jest nice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 ale go odmulasz panieeeeeeee 13 l/100 na fisie co ty z nim robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 a co tam słychać na .eu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 oj oj ja tam nie bywam już :gwizdanie: mam tylko strone w przeglądarce otwartą z eu ale to już historia.heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zazu Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Gratuluję coś pięknego życzę szerokości i wielu niezapomnianych chwil z A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Gratuluję coś pięknego życzę szerokości i wielu niezapomnianych chwil z A4 dzięki [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 12:17_________________________________________________i doszły wkońcu ramki klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ramki klubowe dają +10PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 jeżdziłem dzis troche w terenie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 widać że siuśki działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 jeżdziłem dzis troche w terenie :polew: przecież ty nie masz quattro już fala powodziowa nad pomorze dotarła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 nie jeszcze nie dotarła na pomorze i oby jej w ogole nie było. no niestety nie mam Q ale auto wygląda jak po ostrej jeździe w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stenio Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Kurcze foteliki pierwsza klasa nic tylko pozazdrościć ps. jedynie żółte halogeny pasują tu tak sobie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Kupiłeś felunek? :gwizdanie: Kiedy foty na aucie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja bym wybrał inne fele ale Tobie się podobały to najważniejsze dla tych co jeszcze nie wiedzą jakie oczywiście żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja bym wybrał inne fele ale Tobie się podobały to najważniejsze dla tych co jeszcze nie wiedzą jakie oczywiście żarcik Kooosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kupiłeś felunek? :gwizdanie: Kiedy foty na aucie? :gwizdanie: felunek wczoraj przyjechał ale be opon bo kasy nie ma tyle ;( i niestety z założeniem ich na auto jeszcze trochę musze się wstrzymać ale już niedługo ja bym wybrał inne fele ale Tobie się podobały to najważniejsze dla tych co jeszcze nie wiedzą jakie oczywiście żarcik aju jak bym miał takie fele w aucie to jeżdżę w nim w kominiarce :polew: [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 18:52_________________________________________________takie półskóry były by ładniejsze od tych moich ? latem na pewno wygodniejsze a ja mam takie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 skóra + alcantara jest chyba tylko ładniejsze od samej skóry , na welur za żadne skarby bym nie zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 skóra + alcantara a masz jakies foto jak to by wyglądało w a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi