Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Individual Avant do bujania się na dzielni ;p new foto str 76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare stron temu napisałem ze jak kupiłem auto to już były :wink4:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 13:33_________________________________________________http://moto.allegro.pl/5x112-orginalne-felgi-audi-a8-vw-audi-i1559275357.html

brac je ? :mysli:

Opublikowano

Pare stron temu napisałem ze jak kupiłem auto to już były :wink4:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 13:33_________________________________________________http://moto.allegro.pl/5x112-orginalne-felgi-audi-a8-vw-audi-i1559275357.html

brac je ? :mysli:

10 mm dytans dasz i bedzie kosiorzysko :naughty:
Opublikowano

a bez dystansu bedzie zle ? :mysli:

Opublikowano

a bez dystansu bedzie zle ? :mysli:

nie wiem czy do przodu wejdzie 8,5J et45, może być na styk ze zwrotnicą

Opublikowano

nie strasz bo sie na nie napaliłem a nie lubie dystansów :kwasny:

Opublikowano

i opona o profilu 35 :cool1:

Opublikowano

i opona o profilu 35 :cool1:

najlepiej 215/35 :evil:

Opublikowano

40 :wink4:

to szukaj innej felgi bo zepsujesz jej wygląd tym balonem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Opublikowano

robie trochę km i 35 profil jest dla mnie za niski :thumbdown:

40 nie będzie tragedii :wink4:

Opublikowano

40 :wink4:

to szukaj innej felgi bo zepsujesz jej wygląd tym balonem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

jesli to są 8,5J, to jak da 215/40, to też da radę :wink4:

robie trochę km i 35 profil jest dla mnie za niski :thumbdown:

40 nie będzie tragedii :wink4:

5% róznicy, ale psycha już pracuje bedzie duzo lepiej na 40 niż na 35 :polew:

Opublikowano

ale zobacz jakie są opony na nich w jakim stanie i nie chciałbym narazie zmieniać ich jezeli wogóle je kupie :gwizdanie:

miałem 45 teraz było by 35 to już 10% jezeli tak się to liczy :wink4:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:39_________________________________________________0531dbd6d5722e3fmed.jpg

mi tam sie podoba :kox: i sa takie same wymiary 8,5X18 ET45 :wink4:

Opublikowano

ale zobacz jakie są opony na nich w jakim stanie i nie chciałbym narazie zmieniać ich jezeli wogóle je kupie :gwizdanie:

miałem 45 teraz było by 35 to już 10% jezeli tak się to liczy :wink4:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 20:39_________________________________________________0531dbd6d5722e3fmed.jpg

ladna felga, jak Ci sie podoba to kupuj,

jak dla mnie na plus :kox:

Opublikowano

czyli wchodzi, gitarra :good:

Opublikowano

225/40 przy 8,5 nie wygląda źle :wink4:

Opublikowano

kurde mam problem co do tych felg nie wiem czy brać bo jedna podobno była lekko pęknięta ale powietrze trzymała :mysli: i są teraz podobno dobrze zrobione i odnowione :mysli: co myślicie ? :mysli:

Opublikowano

podjedź i sprawdź i jak wszystko jest ok to daj mu 1600 zł i je bierz :good:

Opublikowano

podjedź i sprawdź i jak wszystko jest ok to daj mu 1600 zł i je bierz :good:

Arek mam kawał drogi więc to odpada :kwasny: gościu mówił ze robił je dla siebie i nie był az tak bardzo chetny na ich sprzedaż nie chce za duzo spuścić :kwasny:

i opony sa po 6mm wiec w miare dobre :good: sam nie wiem czy sie pchać w to mam dylemat bo te 2 kloce które na nie wydam musze ciężko zarobić nie dostane od nikogo i wiesz jak to jest :gwizdanie:

Opublikowano

gdyby nie to że była jedna robiona to ja bym je zaraz brał, a tak nie ma pewności czy jest dobrze zrobione (czy nie przepuszcza, czy jest problem z wyważeniem jej, czy nie pęknie znów za jakiś czas :kwasny: )

Opublikowano

właśnie i to mnie martwi ;( bo gdyby nie była peknięta to bym już je brał, podobno dobrze zrobiona ale to podobno :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 22:25_________________________________________________235/40/18 na gwincie taka oponka nie bedzie za szeroka ? :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...