mycha852 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 witam! co to za błędy (nie znalazłem ich kodach diagnostycznych klimatronika): 52.1 55.1 Klimatronik wyrzucił mi takie błędy. Pytanie następne: jak zdemontować plastikową obudowę nagrzewnicy?
piotrpz87 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Z tymi błędami to nie jestem teraz pewien jak to było ale prawdopodobnie jest to błąd czujnika słonecznego ( na środku deski roździelczej) a drugi to moze być błąd czujnika temp. wewnatrz auta. A jeśli chodzi o obudowe nagrzewnicy to jest złożona w połowie na zatrzaski - ale musisz ją najpierw całą wyjąć na zewnątrz.
mycha852 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Z przodu widzę zatrzaski, też podobno są jakieś zatrzaski z tyłu? Jak do nich dojść? „..ale musisz ją najpierw całą wyjąć na zewnątrz.” Chodzi ci o nagrzewnicę?
piotrpz87 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item978909613_vw_passat_b5_audi_a4_nagrzewnica_z_klimatyzacja.html Tak masz ją wyjąć na wierzch. Wymontuj a dojdziesz - inaczej zapomnij.
mycha852 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 czy obudowa z nagrzewnicą wychodzi oddzielnie czy razem z tunelem środkowym?
Rekomendowane odpowiedzi