Infermus Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Mam problem z wyciekiem płynu a mianowicie mam uszkodzony króciec od czujnika temperatury. Po odkręceniu okazało się, że króciec jest pęknięty i wymiana oringu nic nie da. Proszę kolegów o namiary na sklep w który można kupić taki króciec.
mstan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam Spróbuj kupić oryginalną używkę. będzie taniej i równie dobrze. Pozdrawiam
Gość fudi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/czesci_w_super_cenach_z_hurtowni_duze_upusty_dla_klubowiczow-t30793.0.html
Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam. Mam problem z wyciekiem płynu a mianowicie mam uszkodzony króciec od czujnika temperatury. Po odkręceniu okazało się, że króciec jest pęknięty i wymiana oringu nic nie da. Proszę kolegów o namiary na sklep w który można kupić taki króciec. ja mam b6 i mam podobny temat plus wyciek oleju z tyłu silnika, co to za cholerstwo z tym króćcem się dzieje...?
M_ILES Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 W ktorym miejscu kolego Elvis Ci sie poci ten silnik? Moze to uszczelniacz walu korbowego (tylny)? Niezla zabawa ponoc z tym...Nie wiem czy i mnie to nie czeka?
Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 poci się chyba w czymś ale sterownik faz rozrządu... czy jakoś tak.... z tyłu silnika...
Infermus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dzięki za pomoc króciec zamówiony musiałem go zdemontować brak zamienikaów nowy orginalny 95 zł. [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 20:37_________________________________________________Jeśli jest ktoś zainteresowany wyglądem tego tak zwanego króćca to mogę przesłać foto bo dziś będzie wymiana a prawdziwa nazwa to obudowa czujnika VAG/OE/.
Rekomendowane odpowiedzi