jakub298 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam!!! Dziś chciałbym pokazać wam moją Audi A4 B5. Audi jest z silnikiem 1,6 101PS. Kolor jesienna czerwień. Audi dostałem od mojego ojca po tym jak zdałem prawko. Na razie wszystko jest standardowe, ale na początek planuję kupić jakieś 16 calowe alufelgi i zmienić lampy przód na Angel Eyes a z tyłu jakieś diodowe. sorka za bałagan lecz sprzątał będę dopiero jutro;p
87mlodybp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 przód na Angel Eyes <--- zaraz sie posypie znając życie z...a Może jeszcze kilka fotek? jakieś wnętrze? A kolorek całkiem sypmatyczny
wojt23 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam,ładny kolorek ,ja też mam Angel Eyes+hidy i całkiem super swiecą ,
pepik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Daj więcej fotek :> te Angel Eyesy raczej nie znajdą uznania tutaj na forum ale to kwestia gustu powodzenia w modzeniu
Skyliner89 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Mój kolega ma dokładnie taką samą też z silnikiem 1.6... i też ma Angel Eyes'y, a z tyłu lampy typu lexus look , ale jego "pomarańczka" ledwo zipie .
Rekomendowane odpowiedzi