HiRide Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Na allegro pojawilo sie cos takiego http://moto.allegro.pl/item997703671_audi_a4_s4_rs4_s_line.html Wie ktos jak gosc to dorezal ? Wyglada jak ori
michał69 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tylko chyba to jest z amerykana i ładna cena za to
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Myślisz, że na rynku Europejskim tego nie było? Wygląda ciekawie ale z tą ceną to przesadzili!
HiRide Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moze sie myle ale mysle ze w a4 b6/b7 czegos takiego w ogole nie bylo,bo do oswietlenia przestrzeni obok samochodu sa przeciez lampki w drzwiach,ktore wchodza w sklad pakietu oswietlenie. A cena to napewno pomylka albo sprzedajacy jest pomylony
Pawlo 2004 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W A6 juz takie cos stosowali i to nawet w zwykłych wersjach, kwestia konfiguracji w salonie. Koleś chyba o jedną 9-tkę sie pomylił w cenie za 99zł kupiłbym z miejsca
HiRide Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W A6 juz takie cos stosowali i to nawet w zwykłych wersjach, kwestia konfiguracji w salonie. Koleś chyba o jedną 9-tkę sie pomylił w cenie za 99zł kupiłbym z miejsca w ktorym A6 bo zaczeto je produkowac dosc dawno
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W A6 juz takie cos stosowali i to nawet w zwykłych wersjach, kwestia konfiguracji w salonie. Koleś chyba o jedną 9-tkę sie pomylił w cenie za 99zł kupiłbym z miejsca w ktorym A6 bo zaczeto je produkowac dosc dawno A on to włożył w obudowy z 2006 roku... sprytne! Szczerze powiem, że pierwszy raz się z tym spotykam.
Pawlo 2004 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A6 C6 ja to widziałem w wersji z silnikiem 3.0 TDI i zewnętrznym pakietem s-line. Zapalały sie z halogenami przy otwieraniu auta pilotem
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Coming/leaving home... No fajny patent ale z tą ceną to coś mu się pokręciło! Można by poszukać tego gdzieś... :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jak jestem na forum to pierwszy raz dzis widze cos takiego i sie dowiaduje ze to bylo dostepne w opcji w audi a4
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :wallbash: skad ta cena Podejrzewam, że mimo wszystko to pomyłka!
HiRide Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :wallbash: skad ta cena Podejrzewam, że mimo wszystko to pomyłka! ludzie no trudno zeby ktos tyle chcial kasy za lusterka od samochodu nawet gdyby byly od F1 to bym nie dal ani polowy ceny.No chyba ze by to byly lusterka od promu kosmicznego-wtedy mozna by rozwazyc ta kosmiczną cene
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja ta aukcje widzialem z rok lub wiecej temu inna fotka byla , mozliwe ze ktos dolozyl diody wogole cena
HiRide Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja ta aukcje widzialem z rok lub wiecej temu inna fotka byla , mozliwe ze ktos dolozyl diody wogole cena jesli dolozyl diody to zrobil to nie byle jak bo na zdjeciu wyglada calosc b.profesjonalnie
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 poprostu wycial otwor znalazl gdzies oprawke takiego ksztaltu wcisnal i bardzo ladnie wyszlo . Podlaczyl przewody zasilajace pod drzwi i wszystko swieci. HiRide wyrezaj cos takiego
HiRide Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 poprostu wycial otwor znalazl gdzies oprawke takiego ksztaltu wcisnal i bardzo ladnie wyszlo . Podlaczyl przewody zasilajace pod drzwi i wszystko swieci. HiRide wyrezaj cos takiego nie powiem,kusi mnie cos takiego bardzo ale nie mam pomyslu co moze robic za oprawke Pozatym poki co zaczynam kompletowac rzeczy do przerobki pozycji i stopu na led,w ori tylnych lampach.Jak to zrobie,pomysle nad lusterkami.
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jak jestem na forum to pierwszy raz dzis widze cos takiego i sie dowiaduje ze to bylo dostepne w opcji w audi a4 nie w audi A4 a A6 C6 czyli już w limuzynie Coming/leaving home... dokładnie brakowało mi tego słowa/nazwy HiRide rezaj to sam a my ocenimy moze podeszły by takie oprawki jak sa w oświetleniu tylnej tablicy tylko ze mniejsze i z ledami takie jak domjenick sobie załozył i podłączyć je pod światło w podsufitce
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Coming/leaving home... dokładnie brakowało mi tego słowa/nazwy Spoko! HiRide rezaj to sam a my ocenimy moze podeszły by takie oprawki jak sa w oświetleniu tylnej tablicy tylko ze mniejsze i z ledami takie jak domjenick sobie załozył i podłączyć je pod światło w podsufitce No! Wyrezaj i zrób fotostory. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi