sławek78 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Slepy --dzięki A ten Elmiś to dobry -solidny fachowiec ? Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika
slepy Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Slepy --dziękiA ten Elmiś to dobry -solidny fachowiec ? Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika Dobry, robiłem u niego kilka aut i wszystko ok;), tylko czasowy też jest kiepsko, bo non stop full aut pod warsztatem;)
sławek78 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Slepy --dziękiA ten Elmiś to dobry -solidny fachowiec ? Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika Dobry, robiłem u niego kilka aut i wszystko ok;), tylko czasowy też jest kiepsko, bo non stop full aut pod warsztatem;) Dragun z Brzeska wspominał coś o gościu ALSAT GRZEGORZ DUDA z Bochni. Słyszałeś coś o nim?
slepy Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Slepy --dziękiA ten Elmiś to dobry -solidny fachowiec ? Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika Dobry, robiłem u niego kilka aut i wszystko ok;), tylko czasowy też jest kiepsko, bo non stop full aut pod warsztatem;) Dragun z Brzeska wspominał coś o gościu ALSAT GRZEGORZ DUDA z Bochni. Słyszałeś coś o nim? nie niestety nie:kwasny:
Krumak Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Slepy --dziękiA ten Elmiś to dobry -solidny fachowiec ? Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika Dobry, robiłem u niego kilka aut i wszystko ok;), tylko czasowy też jest kiepsko, bo non stop full aut pod warsztatem;) Dragun z Brzeska wspominał coś o gościu ALSAT GRZEGORZ DUDA z Bochni. Słyszałeś coś o nim? Ten to dopiero cierpi na brak czasu. A Ty chcesz wymienic silniczek czy naprawić jego sterowanie?
sławek78 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Slepy --dziękiA ten Elmiś to dobry -solidny fachowiec ? Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika Dobry, robiłem u niego kilka aut i wszystko ok;), tylko czasowy też jest kiepsko, bo non stop full aut pod warsztatem;) Dragun z Brzeska wspominał coś o gościu ALSAT GRZEGORZ DUDA z Bochni. Słyszałeś coś o nim? Ten to dopiero cierpi na brak czasu. A Ty chcesz wymienic silniczek czy naprawić jego sterowanie? Mariusz- żebym ja to wiedział- silniczki pracują nawet gdy włączony jest off i jeszcze z 2 minuty po wyjęciu kluczyka ze stacyjki-tak coraz powolniej -coraz ciszej -takie bzz-bzz : tak jakby się cały czas ustawiały
Krumak Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 To prędzej wybierz się do Kucybały w Bochni, jest gość specyficzny w podejściu do klienta, ale nie jest takim "magikiem" jak Pan Duda Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
Krumak Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Gość na raz robi elektrykę, elektronikę, montaż anten, alarmów w domach i chooy wie co jeszcze. Przez to nie ma za wiele czasu na samochody, a ja takich "specjalistów" nie lubię. Wolę gdy ktoś bierze się za jedną robotę, a nie wiele na raz i opowiada jakim to jest specem. Ale to moje odczucia, wiele osób go chwali. El- Misia omijam z dala, Kucybała ma specyficzne podejście do klientów, ale na robocie się zna. Mogę Ci dać namiar na jednego bardzo dobrego gościa koło Gdowa, ale to już kawał drogi od Ciebie Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
slepy Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Gość na raz robi elektrykę, elektronikę, montaż anten, alarmów w domach i chooy wie co jeszcze. Przez to nie ma za wiele czasu na samochody, a ja takich "specjalistów" nie lubię. Wolę gdy ktoś bierze się za jedną robotę, a nie wiele na raz i opowiada jakim to jest specem. Ale to moje odczucia, wiele osób go chwali. El- Misia omijam z dala, Kucybała ma specyficzne podejście do klientów, ale na robocie się zna. Mogę Ci dać namiar na jednego bardzo dobrego gościa koło Gdowa, ale to już kawał drogi od CiebieWysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka Zajd?
Krumak Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Si senior Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
sławek78 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Gdów to nie koniec świata:) 32 km rozumie że lepszy od tych co pisaliśmy wczesniej
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Slepy, zmieniasz lampy? No będę chciał zrobić czarne ramki, ale to chyba będę swoje przerabiał, a co?
dawidoks Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Gdybyś sprzedawał to pewnie bym przytulił. Dobrze pamiętam, że tam masz bixa od gwertego?
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Gdybyś sprzedawał to pewnie bym przytulił. Dobrze pamiętam, że tam masz bixa od gwertego? tak:wink: gwerty robił, ale raczej bede je rozklejał, i malował, lecisz jutro na sącz?
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Ja jutro chyba lecę A nie jedziesz na Tuning Battle?
Dzekson Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Niee, byłem na szkoleniu i dopiero dzisiaj wróciłem... A zgłoszenia tez nie wyslalem Ty jedziesz?
dawidoks Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Ja lecę siorkę i znajomą na Berlin rzucić. Katorga mnie czeka bez tempomatu.
Rekomendowane odpowiedzi