Misieka4b5v6 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Pany my w brzesku juz spotow nie mamy? ;/ ja jestem 25marca do 3 kwietnia moge w tym czasie zawitac jak cos ogarniecie
Misieka4b5v6 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Rybaaa Ty sie tu nie pod smiej uu was z organizacja tez biednie;p haha
slepy Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Opublikowano 27 Lutego 2016 mi może też się uda poskładać auto to można coś wykminić
Misieka4b5v6 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Ja jak powiedzialem miedzy 25 a 3 kwietnia jestem chetny jak cos to pisac . Aaa co tam slepy skladasz ? Slepy bo mialem sie pytac Ciebie zadowolony z chlopakow co przy lakierze Ci modzili ?! Powiedz mi odprysku na lakierze niee zrobi co?
slepy Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja jak powiedzialem miedzy 25 a 3 kwietnia jestem chetny jak cos to pisac . Aaa co tam slepy skladasz ? Slepy bo mialem sie pytac Ciebie zadowolony z chlopakow co przy lakierze Ci modzili ?! Powiedz mi odprysku na lakierze niee zrobi co? Zadowolony nie to auto, odpryski widać jedynie bardziej tę co były, bo wiadomo że tam ten lakier jest minimalnie ścięty, a z obiciami czy wgniotkami oni nic nie zrobią osobiście szczerze polecam Co do spota wieczorem z kompa zmienię datę w nagłówku to może ktoś się nawinie jeszcze
Misieka4b5v6 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 To jak wlatujesz od brzeska na miasto po lewej stronie jest co ? Tam gdzie nissan stoi na xxr chyba co ? Powiedz mi Panie ile taka przyjemnosc bo sie przymierzam wlasnie do chlopakow oddac . Slepy i jeszcze jak robiles camber 3 stopnie na podkladkach ? Jesli mozna wiedziec gdzie takie nabyc
slepy Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 Tak to tam,ten nissan to właściciela właśnie ;)Ja miałem inaczej liczone najlepiej ich pytaj, szukaj ddcardetailing Bochnia na fb Całe cambery brałem od chłopaków z CamberGold znajdziesz ich też na fb, ja jeszcze nie zdążyłem założyć od tamtego roku
Misieka4b5v6 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Slepy to pojedziesz moja i bede mial liczone tak samo hahah jak miales fot ze montujesz camber 3stopnie ostatnio Paniee ;p . Mowisz cambergold haha , jak Ambergold hahha . Slepy ogarnijmy spota od 25 marca do 3kwietnia bo w ten czas bede to bym mogl podjechac .
slepy Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 Slepy to pojedziesz moja i bede mial liczone tak samo hahah jak miales fot ze montujesz camber 3stopnie ostatnio Paniee ;p . Mowisz cambergold haha , jak Ambergold hahha . Slepy ogarnijmy spota od 25 marca do 3kwietnia bo w ten czas bede to bym mogl podjechac . bo cały czas leżą i czekają na swój czas , nie mają tam aż tak drogo, napisz do nich, a napewno się dogadacie zaraz wrzucę w tytuł daty, może ktoś się jeszcze skusi
Misieka4b5v6 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Ile mniej wiecej placiles ? jak sie cos w tym czasie ktos zglosi to ja bede na pewno . Mlody moj nie wiem skad zamawial do jetty obecnie nie mam za bardzo czasu , ale tez wrzuce cambera
Misieka4b5v6 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Mowisz o dwoch sztukach co ? noo too powiem Ci ze sporo slepy . Ale mowisz o podkladkach co ? Wiem ze mlody moj jakies nie cale 200zl placil
slepy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Mowisz o dwoch sztukach co ? noo too powiem Ci ze sporo slepy . Ale mowisz o podkladkach co ? Wiem ze mlody moj jakies nie cale 200zl placil tak komplet na oś ze śrubami, to jest całość nie pojedyńcze podkładki pod każdą śrubę...
Misieka4b5v6 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Yhyymm . O takie cos mi chodzi Panie dawaj dokladnie 180zl tylko sam tyl nie na kazde kolo
Rafaello19944 Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 Cześć co powiecie na zorganizowanie większego spotkania np w Krakowie? Fajnie by było zebrać jak najwięcej osób i nie tylko z Małopolski
Rekomendowane odpowiedzi