Młody Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Postaram się do Was wpaść. Ten Lidl to jest koło stacji tak ? wpadaj Młody dawno sie z tobą nie widzialem Postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Postaram się do Was wpaść. Ten Lidl to jest koło stacji tak ? Zapraszamy :> to jest przy E4 zjeżdzasz tym samym zjazdem co na Statoil [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 16:42_________________________________________________a może i David_n nas odwiedzi i nowego furacza pokaże Zapraszamy bylem od 18 do 18:15 ale nikogo nie bylo a troche sie spieszylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jak mi nic nie wyskoczy we czwartek 16-tego to podjadę do was na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 no k**wa jak ma być najwięcej ludzi to mi coś wyskoczy chyba w czwartek już we Francji będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 no ku***a jak ma być najwięcej ludzi to mi coś wyskoczy chyba w czwartek już we Francji będe Może się wyrobisz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 może nie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Tyle osób to nie ma opcji muszę się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 f*ck Nic się nie martw, opowiemy Ci jak fajnie było... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 No to szykuje się niezły spocik widzę, trzeba wziąść Lustro i parę fotek trzasnąć , Grzechu po kiego do żabojadów jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Kaske na motorek albo B6 zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A to chyba ze tak, to na pewno Cię nie bedzie w czwartek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Kaske na motorek albo B6 zarobić hahaha na wesele ściemniaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 łukasz bedziesz w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 postaram sie zjechać bo mogę być w tym czasie w Krośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jak dasz radę to wpadnij, bo mam do Ciebie Dill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ok będziemy rządzić Grzesiu kiedy sie widzimy nie ożeń mi tam naklejki dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ok będziemy rządzić Grzesiu kiedy sie widzimy nie ożeń mi tam naklejki dla mnie Sprzedam żabojadom na grube pieniądze jak wróce to rezerwuje termin w grafiku na syte picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ok będziemy rządzić Grzesiu kiedy sie widzimy nie ożeń mi tam naklejki dla mnie Sprzedam żabojadom na grube pieniądze jak wróce to rezerwuje termin w grafiku na syte picie No to możememy się ustawić po Twoim powrocie na jakieś , a tak apropo, kiedy wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 jakieś 14dni mnie nie będzie i koorwa akurat na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi