Destiny007 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 pogoda nas dzisiaj rozpieściła , dzięki za spota , a tak apropo gdzie był Destiny? sorki ale nie miałem czasu ;( ile was było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 pogoda nas dzisiaj rozpieściła , dzięki za spota , a tak apropo gdzie był Destiny? sorki ale nie miałem czasu ;( ile was było ? 5 , ja byłem grubooo, po 19, a jeden kolega się specjalnie z pracy zwolnił na chwilę żeby być na spocie [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 00:35_________________________________________________Jak tam panowie kiedy spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 niewiem jak z czasem się wyrobie może czwartek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 to co robimy tak jak w tamtym tygodniu czwartek 18.30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Kto będzie jutro? , możę seba 1-2 zawita, na spota, bo z nim gadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 e to jak seba bedzie to ja też jak skóre zamontuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 no właśnie jak tam siedzenia kupione przywiezione??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 jaką skórę zapodałeś , pochwal no się :gwizdanie:, ja będę ale chyba grubo po 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 to od tego goscia co ci dzwoniłem w poniedziałek już jej nie było więc albo ktoś w ciemno kupił (idiota) albo gość usunął aukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 no pewnie tak ja ci mówiłem te dwie wersje bardzo prawdopodobne prędzej ten idiota chociaż możne sie okazać szczęściarzem Ale jak kopiłeś inną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 z polifta ładna czekam lada monent ma przyjść i kiera pojechała do obszycia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 był ktoś na spocie, bo ja dotarłem dopiero na 20, i nikogo już nie było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja wracałem z trasy i przed 21:00 też nikogo nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Jak tam kogo podtopiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Kiedy spot :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 w piątek jest w tarnowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 w piątek jest w tarnowie kutwa byleś u mnie a piwko czekało w piątek na spocie sie upomnij jak zaponę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 w piątek jest w tarnowie kutwa byleś u mnie a piwko czekało w piątek na spocie sie upomnij jak zaponę niema problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 a i jeszcze zdjecia :gwizdanie: zapomniałem ledy juz założone i chasają efekt po ciemkiemu :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi