rafalekx Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 słupki masakra Zdjąłeś gumowe listwy z drzwi, te dolne? No to brud będzie się solidnie gromadził na progach od wewnątrz
MaxsteRR Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 słupki masakra Zdjąłeś gumowe listwy z drzwi, te dolne? No to brud będzie się solidnie gromadził na progach od wewnątrz Zrobię jeszcze przedni słupek. Najwyżej pomaluję jak mi się nie spodoba Listwy dolne, można powiedzieć, że same spadły :gwizdanie: Czas zrobił swoje Szukam innych
Kowi87 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Nieee słupki zaburzą stylistyke tego nadwozia, zrobia wrazenie wyższego dachu niz zwykły avant maluj to co zrobiłeś spowrotem we własciwy kolor, co do relingów ale wiecej chromu juz tu nie potrzeba jeszcze ściema szybek i bedzie :kox: i do tego nieżły kontrast dzieki chromom
Bogumił Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Samochód jak samochód ładny, ale zdjęcia są zajefajne. Kolega jakim aparatem cyka tak piękne zdjęcia?
mrogal Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Z braku funduszy zacząłem szukać czegoś co można zrobić tanim kosztem i padło na relingi Postanowiłem też "wypolerować" (jednak nie na całkowity połysk, tylko coś w stylu satyny) słupek tylny, przedni chyba też zrobię Nie spodoba mi się to zawsze można pomalować Nie ukończone jeszcze ale jakieś foty już są Lepsze zrobię jak wsio ukończę :gwizdanie: MaxteRRze i jego audiczko nie idzicie ta droga :bicz3:
topor Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 a ja widziałem wczoraj auto jadąc do Niesulic;)
Nowak_zg Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 slupki jada dobrze wiocha wez wroc lepiej do stanu poprzedniego
MaxsteRR Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 slupki jada dobrze wiocha wez wroc lepiej do stanu poprzedniego W końcu mieszkam na wsi Wiedziałem, że ze słupkami tak będzie więc zrobiłem tylko tył. Przód odpuściłem W poniedziałek maluję słupki Tylko nie wiem czy mat, półmat czy połysk ;p
mrogal Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 slupki jada dobrze wiocha wez wroc lepiej do stanu poprzedniego W końcu mieszkam na wsi Wiedziałem, że ze słupkami tak będzie więc zrobiłem tylko tył. Przód odpuściłem W poniedziałek maluję słupki Tylko nie wiem czy mat, półmat czy połysk ;p mat albo polmat
MaxsteRR Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 W końcu udało mi się "shamować" czwóreczkę Pierwszy wykres po samych wtryskach 216
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 i na wiecej turbo nie pozwoli :gwizdanie: Fajna fotka Ci wyszła, tylko audiczce gleby brakuje do tych kółek
MaxsteRR Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 i na wiecej turbo nie pozwoli :gwizdanie: Fajna fotka Ci wyszła, tylko audiczce gleby brakuje do tych kółek W przyszłym roku planuję minimum turbo z AWX Gleba + dystanse też będą
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 i na wiecej turbo nie pozwoli :gwizdanie: Fajna fotka Ci wyszła, tylko audiczce gleby brakuje do tych kółek W przyszłym roku planuję minimum turbo z AWX Gleba + dystanse też będą choroba Moze nie turbo ograniczy, a raczej układ paliwowy
MaxsteRR Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Było zwiększanie mocy, więc i o stan techniczny trzeba dbać :gwizdanie: Nie ufam mechanikom w mojej okolicy a mam warunki, to rozrząd zmieniłem sobie sam Całkowity koszt: 200zł Pasek, napinacz i rolka (conti + ina) Przy okazji wszystkie inne paski Pod pokrywą zaworów małe zdziwienie dla mnie Zazwyczaj w innych TD/TDI moim oczom ukazywała się czarna maź i inne takie A tu czysto Później postanowiłem uzupełnić mój dokładany FIS o kontrolę żarówek O dziwo działa i już na drugi dzień po montażu się przydał Nowa sesja na zimowym setupie A tu nocna sesja :gwizdanie: 30s. naświetlania Ale i tak najbardziej brakuje mi tego auta... ;(
Michał Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 A tu nocna sesja :gwizdanie: 30s. naświetlania kapitalna fota
f16mysliwiec Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak zrobiłeś kontrole żarówek ?
MaxsteRR Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Test nowego aparatu i kilku gadżetów
Rekomendowane odpowiedzi