Gość B7rulez Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Generalnie to auto shau na robi ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- Felgi też tragiczne, sprzedaj je może ktoś kupi
kaju Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Chciałem je, ale teraz zaczynam chorować na 19tki flaty już można powiedzieć sprzedane, więc zaczynam poszukiwania
junior_tdi Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 wieje sandałem, czy coś się dzieje? ?
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Pewnie air nieszczelny to dał spokój i moturem odreagowuje:decayed:
duffy Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 chcesz tą dokładkę cupry ? jednak nie będę jej zakładał
MaxsteRR Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 duffy ile za dokładkę ? z airem przestój z powodu braku zaworów i czasu... niedługo coś może ruszy. Na razie zamontowałem DRLe
Gracjan Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zderzak bez miejsca na blache kozak Ale ta rejestracja na dole na wkręty mi się nie podoba:wink:
MaxsteRR Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 Nie jest na wkręty i nie jest też na stałe Blacha odpadnie jak będzie air. Jeszcze nie wiem co zrobie, ale chciałem blache w belgijskich rozmiarach
junior_tdi Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Nie jest na wkręty i nie jest też na stałe Blacha odpadnie jak będzie air. Jeszcze nie wiem co zrobie, ale chciałem blache w belgijskich rozmiarach za szybę i juuuż
paput Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 też myślałem o tych drlach, jak świecą? może by tak je na jeloł?
Armi Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 I po dowodzie jak na yellow:naughty: Ogarniaj air a nie jakieś lampki:tongue4:
kaju Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Miał już za szybą, przy słońcu to po oczach franca wali...
slepy Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Max ale tą blache albo całkiem z boku, albo na środku tylko poniżej kratek, bo tak to ni w piz.. ni w oko:decayed:
duffy Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 190 za dokladke, tyle za nia dalem I jest nieuzywana
MaxsteRR Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 też myślałem o tych drlach, jak świecą? może by tak je na jeloł? Świecą fajnie Wziąłem opcje z droższym modułem. Podłączasz pod aku lub alternator i tyle Po zapaleniu pozycji świecą 30% mocą. Max ale tą blache albo całkiem z boku, albo na środku tylko poniżej kratek, bo tak to ni w piz.. ni w oko:decayed: Jak będę miał w belgijskich rozmiarach, to znajdę jakieś miejsce na pewno + jakieś mocowanie szybkiego demontażu/montażu ori tablicy 190 za dokladke, tyle za nia dalem I jest nieuzywana Odłożę nieco zaskórniaków i się zgłoszę
slepy Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 też myślałem o tych drlach, jak świecą? może by tak je na jeloł? Świecą fajnie Wziąłem opcje z droższym modułem. Podłączasz pod aku lub alternator i tyle Po zapaleniu pozycji świecą 30% mocą. Max ale tą blache albo całkiem z boku, albo na środku tylko poniżej kratek, bo tak to ni w piz.. ni w oko:decayed: Jak będę miał w belgijskich rozmiarach, to znajdę jakieś miejsce na pewno + jakieś mocowanie szybkiego demontażu/montażu ori tablicy 190 za dokladke, tyle za nia dalem I jest nieuzywana Odłożę nieco zaskórniaków i się zgłoszę ja sobie pluję w brodę ze nie zamowilem dwóch w formacie US:facepalm:
kaju Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 też myślałem o tych drlach, jak świecą? może by tak je na jeloł? Świecą fajnie Wziąłem opcje z droższym modułem. Podłączasz pod aku lub alternator i tyle Po zapaleniu pozycji świecą 30% mocą. Max ale tą blache albo całkiem z boku, albo na środku tylko poniżej kratek, bo tak to ni w piz.. ni w oko:decayed: Jak będę miał w belgijskich rozmiarach, to znajdę jakieś miejsce na pewno + jakieś mocowanie szybkiego demontażu/montażu ori tablicy 190 za dokladke, tyle za nia dalem I jest nieuzywana Odłożę nieco zaskórniaków i się zgłoszę ja sobie pluję w brodę ze nie zamowilem dwóch w formacie US:facepalm: A ja, że nie zrobiłem przedniego bumpera na gładko... bo dwie tablice zamawiam typowo pod US i tylna wylatuje z klapy.
Rekomendowane odpowiedzi