Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Brak wkładki od strony kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie nietypowe pytanie w sumie to poradę. Nie posiadam u Siebie wkładki w sumie to bębenka w drzwiach(klamce) od strony kierowcy jest po prostu dziura tak na ok 3-4cm taką już zakupiłem. W jaki sposób można to zaślepić żeby to w miarę wyglądało nie potrzebna mi wkładka w sumie śmigam już tak prawie 2 lata. Nowa wkładka w ASO pod mój kluczyk kosztuje 560 zł troszkę dużo. Może ktoś ma jakiś pomysł ?? Bo Ja kompletnie nie wiem jak to zrobić i co użyć do tego zaślepienia :mysli:

Opublikowano

Kup sobie lewą klamkę z anglika będziesz miał zaślepione.

Opublikowano

nie musi byc od anglika, wszystkie są takie same poza klamką kierowcy jak masz czarne auto (kod LZ9W) to mam prawą kompletną klamkę :wink4:

Opublikowano

nie musi byc od anglika, wszystkie są takie same poza klamką kierowcy jak masz czarne auto (kod LZ9W) to mam prawą kompletną klamkę :wink4:

w sumie racja :decayed:

Nie głupi pomysł, zaślepiona wkładka to zawsze jakieś utrudnienie dla złodzieja.

Opublikowano

w sumie racja :decayed:

Nie głupi pomysł, zaślepiona wkładka to zawsze jakieś utrudnienie dla złodzieja.

miałem tak w Passacie a teraz juz mam przygotowane do B6
Opublikowano

Dobry pomysł :> kolor ciemny granatowy więc czarna mi się nie przyda. Dużo jest roboty żeby ją wymontować? Jakiś czas temu jak wymieniałem zamek w drzwiach to powiem że trochę ciasno tam było :blink: Może jakaś skrócona instrukcja...

Gość jakub1989
Opublikowano

Można prosić o dokładniejsze informacje co mi jest potrzebne aby zaślepić dziurę po wkładce w dziwach kierowcy ?

Mam rozwalony zamek i nie chce kupować w aso za 580zł nowej wkładki ?