ToXiC Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam mam takie nietypowe pytanie w sumie to poradę. Nie posiadam u Siebie wkładki w sumie to bębenka w drzwiach(klamce) od strony kierowcy jest po prostu dziura tak na ok 3-4cm taką już zakupiłem. W jaki sposób można to zaślepić żeby to w miarę wyglądało nie potrzebna mi wkładka w sumie śmigam już tak prawie 2 lata. Nowa wkładka w ASO pod mój kluczyk kosztuje 560 zł troszkę dużo. Może ktoś ma jakiś pomysł ?? Bo Ja kompletnie nie wiem jak to zrobić i co użyć do tego zaślepienia
iwadrian Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kup sobie lewą klamkę z anglika będziesz miał zaślepione.
yaboo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie musi byc od anglika, wszystkie są takie same poza klamką kierowcy jak masz czarne auto (kod LZ9W) to mam prawą kompletną klamkę
iwadrian Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie musi byc od anglika, wszystkie są takie same poza klamką kierowcy jak masz czarne auto (kod LZ9W) to mam prawą kompletną klamkę w sumie racja Nie głupi pomysł, zaślepiona wkładka to zawsze jakieś utrudnienie dla złodzieja.
Wąski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie musi byc od anglika, wszystkie są takie same poza klamką kierowcy jak masz czarne auto (kod LZ9W) to mam prawą kompletną klamkę w sumie racja Nie głupi pomysł, zaślepiona wkładka to zawsze jakieś utrudnienie dla złodzieja. miałem tak w Passacie a teraz juz mam przygotowane do B6
ToXiC Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dobry pomysł :> kolor ciemny granatowy więc czarna mi się nie przyda. Dużo jest roboty żeby ją wymontować? Jakiś czas temu jak wymieniałem zamek w drzwiach to powiem że trochę ciasno tam było Może jakaś skrócona instrukcja...
Gość jakub1989 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Można prosić o dokładniejsze informacje co mi jest potrzebne aby zaślepić dziurę po wkładce w dziwach kierowcy ? Mam rozwalony zamek i nie chce kupować w aso za 580zł nowej wkładki ?
Rekomendowane odpowiedzi