dawajrapa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 mam ogromna prosbe do forumowiczow ze szczecina i okolic- czy jestescie w stanie polecic kogos, kto dobrze zna sie na skrzyniach? dzis rozpialem wybierak, myslalem ze tu bedzie problem, ale niestety wysypalo sie cos w skrzyni- nie wchodza 1ka i 2ka. probowalismy na sucho, ale cos sie przyblokowalo i kaplica. reszta biegow chodzi ok. wczesniej nie bylo zadnych oznak, ze cos sie dzieje ze skrzynia. stalo sie to nagle, podczas jazdy na 5tym biegu- cos puknelo i od tej pory nie moge zapiac tych 2 biegow. zanim kupie nowa skrzynie, przy okazji zdejmowania, chcialbym zeby ktos otworzyl ta, i zajzal, moze da sie uratowac... z gory dziekuje.
sk baton Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Mogę dać ci nr. telefonu[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2007, 07:07 _________________________________________________A z tego co opisałeś poszła ci poduszka ta gazowa . Jeżeli sie myle to jedż do serwisu
dawajrapa Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Opublikowano 1 Lipca 2007 Mogę dać ci nr. telefonu[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2007, 07:07 _________________________________________________A z tego co opisałeś poszła ci poduszka ta gazowa . Jeżeli sie myle to jedż do serwisu bede wdzieczny za ten nr. jesli mozesz, odezwij sie na gg: 1185123. a o co chodzi z poduszka gazowa? to jakis element wewnatrz skrzyni? bo jesli trzeba rozbierac, to odpada, za duze koszta. slyszalem ze pasuja skrzynie od passatow B5, a sa troche tansze, moze sprobuje w ten sposob. do serwisu nie ma co jechac, bo sam wiesz jakie tam sa koszta. Jesli mozesz, napisz cos wiecej o tej poduszce gazowej, z gory dzieki. pzdr,
Rekomendowane odpowiedzi