Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Hak w A4 B5 2000 rok Avant Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące haka w A4 Avant Combi 2000 rok. Mam wbite w dowód rejestracyjny HAK, a nie mam haka w aucie czy powinien on być zamontowany seryjnie jak to jest z hakiem w mojej aucie. Wyjaśnijcie mi?

Opublikowano

Mogłeś mieć haka ale go poprzedni właściciel zdemontował a pieczątka została w dowodzie

Opublikowano

sprawdz czy hak jest dobrze zdemątowany bo mi przez to spaliło się auto :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

co rozumiesz kolego dobrze zdemontowany .. .. ?

.. ..

co do haka to u rodziców w aucie podczas zakupu mieli w kole zapasowym z kluczykami do przypięcia i odpięcia ..

poza tym sprawdź kolego w ogóle czy masz miejsce na zamontowanie go u siebie, że jest w dowodzie nie znaczy że masz na niego miejsce ..

Opublikowano

Miejsca hmm może mam ale nie wiem jak powinno wyglądać ale na pewno mam gniazdo na wtyczkę. Może mam ktoś jakieś fotki jak powinno to wyglądać.

Opublikowano

schyl się kolego pod auto to zobaczysz czy masz miejsce na haka ... powinien być widoczny otwór

:hi:

Opublikowano

Prawdopodobnie masz hak Westfalia z odpinaną kulą na kluczyk ,podejrzewam ,że masz instalację fabryczną z gniazdem i cały osprzęt ,tylko brakuje ci kuli (miałem to samo i musiałem dokupić kulę) tu masz link na Allegro http://www.allegro.pl/item1002394996_hak_westfalia_odpinany_vw_audi_a4_b4_80_okazja.html :hi:

Opublikowano

jak masz gniazdo to masz tez belke z hakiem tylko kuli brakuje, wsadz głowe pod zderzak to wszysko ujrzysz