Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spot Leszno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a masz moze ten guzik od awaryjnych do b5? ten z przed lifta ?

---------- Post dopisany 02-04-2014 at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany 31-03-2014 at 14:24 ----------

kiedys jawor tu zagladal a teraz trzeba czekac tydzien na odpowiedz...

Opublikowano

Panowie możę spot w niedziele w Poznaniu taki jeden większy? na KC ?

Opublikowano

ja odpadam bo w sobote szwagier ma urodzinki :) wiec bede balowac

Opublikowano

arek a ty o mnie pamiętasz jeszcze?

Opublikowano

mlody wyslalem ci zapro na skype :D

Opublikowano

Witam kolegów z Wielkopolski!!!:) Przychodzę do Was z prośbą. Otóż szukam auta dla żony. Ma to być Hyundai I30 lub Golf plus. Znalazłem Golfa w Gostyniu i tutaj moja prośba, gdyż nie jestem z tych stron. Czy byłaby szansa żeby ktoś z kolegów zerknął na auto i sprawdził czy wogóle warto jechać oglądać? Wiadomo jak teraz jest: piszą że nie bite i igła a rzeczywistość jest bolesna:). Jeśli byłby ktoś chętny i pomógł to byłbym niezmiernie wdzięczny. W razie czego podaję linka do aukcji i proszę o ewentualną odpowiedź na priv.

Volkswagen Golf Plus 22999.00 PLN. Gostyń - otoMoto.pl

Pozdrawiam - Tomek.:)

Opublikowano

mlody mysle ze mozesz zerknac :) bo jests blisko :) i pomozesz koledze

Opublikowano
mlody mysle ze mozesz zerknac :) bo jests blisko :) i pomozesz koledze

otóż mysle że tak tez zrobie:P

a wiec Tomku w week bede w G-ń i wpadne tam kuknąc co za cacko mają. nie ukrywam to jest komis który z opini znajomuch nie ma dobrej opini.

Opublikowano

Dzięki za wszelaką pomoc:). Cóż chyba nie znam komisu który miałby dobrą opinię i takich to ze święcą szukać bo każdy tylko wałki kręci i patrzy jak tu jakiegoś bubla za sporą kasę opchać. Dlatego też zwracam się do Was o pomoc bo szkoda jazdy żeby oglądać auto które ma jakąś podejrzaną przeszłość. Najgorsze że u sąsiadów z zachodu robi się taka sama chryja jak u nas:(

Opublikowano

dokladnie tak...dlatego ja kuowalem we francji

Opublikowano

Siema Panowie. Znacie jakiegoś dobrego tapicera z koscian/leszno okolice?? chce obszyć kiere, reczny, i gałke od zmiany biegów a coś nikogo nie mogę znaleźć ;/

Opublikowano

wyslij do ragii

Opublikowano

myslalem o nim ale nie che demontować kierownicy, szczerze wole zaprowadzić auto do tapicera na cały dzień

Opublikowano

robimy spota czy nie ?

ja juz mam rejestracje itp wiec moge podjechac

a jak nie to JAWOR kiedy bedziesz w lesznie :P bo chetnie bym przygarnął jedną naklejke a4klub jesli masz na zbyciu

---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ----------

a tu macie foto autka

20140320_163628.jpg

Opublikowano
myslalem o nim ale nie che demontować kierownicy, szczerze wole zaprowadzić auto do tapicera na cały dzień

tapicer i tak musi sciagnac kiere a za takie cos zycza sobie dodatkowo od 30 zl w gore zalezy od auta

Opublikowano

tapicer i tak musi sciagnac kiere a za takie cos zycza sobie dodatkowo od 30 zl w gore zalezy od auta

tak wiem o tym, dlatego tak jak wspomniałem zaprowadzę auto i niech się bawi. te 30 zł mnie nie zbawi a nie chce sam demontować kierownicy tym bardziej, że nigdy tego nie robiłem.

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

robimy spota czy nie ?

a jak nie to JAWOR kiedy bedziesz w lesznie :P bo chetnie bym przygarnął jedną naklejke a4klub jesli masz na zbyciu

---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ----------

a tu macie foto autka

http://s13.postimg.org/vu16zb5cz/20140320_163628.jpg

Piwo dla Ciebie za gust :) mam identyczny model :)

Opublikowano

tak wiem o tym, dlatego tak jak wspomniałem zaprowadzę auto i niech się bawi. te 30 zł mnie nie zbawi a nie chce sam demontować kierownicy tym bardziej, że nigdy tego nie robiłem.

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

robimy spota czy nie ?

a tu macie foto autka

http://s13.postimg.org/vu16zb5cz/20140320_163628.jpg

Piwo dla Ciebie za gust :) mam identyczny model :)

:) dzieki :)

Opublikowano

Greg gdybyś myślał o przyciemnieniu szyb ( a na moje napewno myslisz :) ) to mam kolesia z leszna który bardzo dobrze okleja :)

Opublikowano
Greg gdybyś myślał o przyciemnieniu szyb ( a na moje napewno myslisz :) ) to mam kolesia z leszna który bardzo dobrze okleja :)

ile ceni sobie za avanta b5 ale wszystkie oprócz przedniej duzej

Opublikowano

Nakręcamy cos do poniedzialku jestem aktywny