rayan21 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam wczoraj w trakcie jazdy nagle zerwała sie mi linka gazu auto weszło na maxymalne obroty (bez odcięcia) utrzymują się one cały czas nie wiem co jest przyczyną jechałem spokojnie na prostej drodze silnik był rozgrzany proszę o pomoc Audi a4 1.6 1997r
rayan21 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 linka jest juz nowa ale nawet jak była zdjęta zupełnie, odpięta auto nie spadało z obrotów cały czas jest to samo... obroty na max a komputer nic nie pokazuje
loco87 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 w 1.6 jest cos takiego jak przepustnica ?
Góral.tz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ja sie tam nie znam ale odepnij aku na 10 minut potem podepnij, załacz zapłon w pozycje on na minute może 2 i zapal autko może pomoże
Labiel Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Jeśli się nie myślę to w 1,6 masz przepustnicę bardzo podobną jak ja w ADR. Sprawdź czy nie zacięła się w opcji maks otwartej bo innej możliwości nie widzę żeby silnik wkręcał się na takie obroty bez dostatecznej ilości powietrza, a tej mieć nie będzie jeśli przepustnica nie będzie otwarta.
rayan21 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 wielkie dzięki za odp przyczyna zacięcie przepustnicy jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc zamykam temat
Rekomendowane odpowiedzi