77luki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam Zauważyłem ze pod godziną nie wyświetla mi daty (a byłą), jeśli wcisnę ten przycisk od ustawiania czasu i daty to się pojawia, ale gdy ustawie i zatwierdzę (przyciskiem mode) zostaje czas a data znika. Czy może to mieć związek iż kasowałem serwis i wcisnąłem, jakiś skrót (kombinację przycisków) i ukryłem tą datę?? Proszę o pomoc Pozdrawiam
steve69 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ... Czy może to mieć związek iż kasowałem serwis i wcisnąłem, jakiś skrót (kombinację przycisków) i ukryłem tą datę?? Owszem, jest taki skrót: Wyłączanie wyświetlania daty: - Naciskać przycisk "MODE" tyle razy, aż wskazanie całej daty zacznie migać. - Nacisnąć przycisk "-", aby wskazanie daty wyłączyć. Włączenie wyświetlania daty: - Naciskać przycisk "MODE" tyle razy, aż wskazanie całej daty zacznie migać. - Nacisnąć przycisk "+", aby wskazanie daty włączyć. -- Pozdrawiam. Sławek
Pawlo 2004 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A tak z innej beczki to czy w B6 idzie przyciskami wykasować serwis???
steve69 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 A tak z innej beczki to czy w B6 idzie przyciskami wykasować serwis??? Na samym dole tego wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0 -- Pozdrawiam. Sławek
77luki Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Bardzo dziękuje zrobione Pozdrawiam Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi