Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Aparat telefoniczny do Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy włączyłem w telefonie BT i wyszukał Audi UHV 1603 jednak nie chce się połączyć karze podać pin. Pomyślałem o pinie radia ale niestety (brak dostępu ) co robić? :blink:

Opublikowano

1234 :good:

Opublikowano

Dzięki . Wpisałem pin uzyskałem połączenie , w głośnikach pięknie słychać ,na wyświetlaczu między zegarami widnieje numer z którym się połączyłem ale....nie słychać mnie.... Czy zatem potrzeba jakiś dodatkowy mikrofon? A może w radiu coś muszę uaktywnić? :gwizdanie:

Opublikowano

CZesc,

Mikrofon jest umieszczony w lampce.Jak zdejmiesz lampe znad glowy, to tam powinna byc taka mala czarna kostka nad srodkowa porforacja. Musi byc podlaczona do wiazki w podsufitce. Jesli to wszystko jest ok, to nalezy podlaczyc VAGa i w kanalach od 129 do 134 w sterowniku BT sprawdzic, czy nie jest ustawiona czułosc mikrofonu na zero. Poza tym sprawdz w telefonie, jak masz ustawiony profil na zestaw samochodowy. mozew tam trzeba szukac odpowiedzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

ja mam adapter do 6330i do sprzedania

Opublikowano

Witam. Zdemontowałem tą lampę w podsufitce i niestety brak mikrofonu :no: jest sama mała kostka na dwa piny po lewej stronie przewód zielony i półprzezroczysty .Jak myślicie gdzie można kupić sam mikrofon? :mysli: Czy może znacie jego numer?

Opublikowano

lukaszrud,

zapytaj czakiego22.Moze ma mikrofon w ofercie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam koledzy kupiłem mikrofon ale niestety z modułu wychodzi gniazdo na cztery piny a u mnie jest kostka na dwa . Moduł jest z2001 a auto 2005 musiało się chyba pozmieniać.

GgZa9.jpg

:naughty:

Opublikowano

Złociutki,

Ktoś Cię zrobił w bambuko. To nie jest mikrofon, tylko ultradźwiekowy czujnik ruchu do fabrycznego alarmu. Też się go montuje w lampce, ale nie na środku tylko z tyłu, nad podłużną perforacją. A ponieważ to nie jest mikrofon, to i wtyczka jest inna. To też jest zresztą rarytasik. Ile dałeś?

Opublikowano

60 zł niestety w błoto.Czy znasz może numer mikrofonu? Wtedy uniknę kolejnej wpady.

Opublikowano

Może to będzie kryptoreklama, ale mam nadzieję, ze admin przymknie oko :>

masz linka nawet od aukcji. Sprzedaje nasz forumowy kolega czaki22.

http://allegro.pl/item1084780572_audi_a4_a6_a5_mikrofon_orginal_bluetooth.html

Opublikowano
:hi: Dzięki myślę że będzie OK.-Pozdrawiam.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, moimproblemem jest, jak rozmawiam przez zestaw głośnomówiący mnie słychać ale ja nic nie słyszę tylko szum w głośnikach w radiu znalazłem tylko opcję zmiany głośników na lewy, prawy lub oba. Gdzieś przeczytałem że problem może stanowić telefon z symbianem, a taki mam. Może ktoś coś poradzi ?

Opublikowano

Witam. U mnie był brak mikrofonu ,dlaczego nie wiem, nie przypuszczam iż zamontowali zestaw głośnomówiący bez jednego elementu. Kupiłem działa , nie wiem tylko dlaczego nie które rozmowy odbiera automatycznie a inne trzeba potwierdzić zieloną słuchawką. :)

Opublikowano

a czy ktos wie jednak gdzie można kupić taki adapter do telefonów nokia jednak z tych nowszych modeli

Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie można kupić adapter do Noki 3110C ?? bom trochu ciemny:/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

koledzy a czy ja moge dokupić do tego jakiś adapter

xxos0.jpg bo tu niestety zasilanie idzie pod spodem na wejscie takie jak do internetu.

Opublikowano

oczywiście że tak :yes2:

przeczytaj ten wątek :rtfm: