Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Czerwona zdrowa seria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autko sprowadzone w 2008 roku z Niemiec, kupione u osoby prywatnej. Przeszłość wypadkowa była, tzn była stłuczka i błotnik był wymieniany a zderzak ma luke i nie dochodzi idealnie :wallbash:

Z wypasu to nie ma nic :naughty: I dobrze mi z tym, w sumie nic mi więcej do szczęścia nie brakuje (jak na razie). Aha jest chrom na metry, którego nie mam zamiaru usuwać dopóki nic się z nim nie dzieje :naughty:

Najważniejsze, że technicznie jest bez zarzutu i w ciągu 2 lat wymieniałem tylko części eksploatacyjne :)

Miłego oglądania

Zdjecia zrobione po woskowaniu

zdjcie047.jpg

zdjcie045.jpg

zdjcie044.jpg

zdjcie043.jpg

Nowe fotki Made by Kezor

31984391.jpg

43104807.jpg

28504101.jpg

Najnowszy nabytek, oponki letnie 205/55/16

zdjcie002i.jpg

zdjcie004.jpg

Sesyjka po pierwszym w tym roku woskowaniu :P

zdjcie005jt.th.jpg

zdjcie006wi.th.jpg

zdjcie008r.th.jpg

zdjcie009kt.th.jpg

zdjcie010k.th.jpg

zdjcie011w.th.jpg

zdjcie012s.th.jpg

zdjcie013f.th.jpg

zdjcie014u.th.jpg

Opublikowano

w silniku nic nie widac, bo wszystko zalane olejem :polew: a tak na serio to mam pokrywe :wink4:

opony na necie za 210 zl/sztuka 205/55/16

Opublikowano

:good: Ona przy świetle dziennym jest taka jasna jak wyszło na fotkach ?

Fajny środek - zwłaszcza ten szczur :naughty: Jeździsz tak z nim na codzień ? :>

Opublikowano

normalnie jest bardziej czerwona, tak jak na foto nr 6

te zdjecia robione po woskowaniu pstrykalem aparatem w telefonie, wiec autko wyszlo bardzo blado a poza tym bylo robione w pelnym sloncu

a szczurek zostal zakupiony jakies pol roku temu w Smyku bodajze i od tamtego czasu jezdzi ze mna, czasami tylko laduje w schowku jak ktos sie go boi :evil:

Opublikowano

ale padło :decayed: fuuuuj

takim to tylko truskawki wozić :polew: :polew:

ale nowe opony koks :kox::good:

Opublikowano

ale padło :decayed: fuuuuj

takim to tylko truskawki wozić :polew: :polew:

ale nowe opony koks :kox::good:

truskawki juz w nim nigdy nie bedzie (chyba :decayed:)

a oponki sprawuja sie rewelacyjnie :kox:

Opublikowano

Kolega z pracy ma ten sam kolor auta wygloda :kox:

Zwłaszcza u Ciebie z przyciemnionymi szybami

Ja proponuje dać jej gleby i troche większą felge i będzie truskawa znaczy malina hehehe

Opublikowano

ładne autko kolego :good:

coś się tu dzieje w ogóle?

Opublikowano

na razie nic ciekawego :wink4: tylko lampki zmienione na zespolone DEPO :decayed:

niestety są inne priorytety w życiu, poza tym nie chcę ładować kasy w auto, tylko pozbierać i zmienić na coś nowszego :cool1:

chociaż ciągle po głowie chodzi mi obniżenie ale nie wiem czy jest sens, bo kół większych nie będę na pewno kupował :no:

Opublikowano

Mlody zaczales tak jak ja od B5 :naughty: :naughty: , zobaczymy jak szybko wskoczysz do B7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Furak zadbany i prawidlowo eksploatowany <-- no poza drzwiami garazowymi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Z drzwiami to inna bajka :naughty: Ja nigdy nie miałem z nimi do czynienia i jak przyszło co do czego to niestety zrobiły małe kuku na moim aucie :kox:

Mam nadzieję, że jeszcze z 2-3 lata się nim pobujam i wskoczę na B7 :evil: lub chociaż jakieś B6 w dobrej wersji :cool1:

Czekam aż wrócisz, żeby obadać to co trzeba obadać :decayed: