Tzieland Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autko sprowadzone w 2008 roku z Niemiec, kupione u osoby prywatnej. Przeszłość wypadkowa była, tzn była stłuczka i błotnik był wymieniany a zderzak ma luke i nie dochodzi idealnie Z wypasu to nie ma nic I dobrze mi z tym, w sumie nic mi więcej do szczęścia nie brakuje (jak na razie). Aha jest chrom na metry, którego nie mam zamiaru usuwać dopóki nic się z nim nie dzieje Najważniejsze, że technicznie jest bez zarzutu i w ciągu 2 lat wymieniałem tylko części eksploatacyjne Miłego oglądania Zdjecia zrobione po woskowaniu Nowe fotki Made by Kezor Najnowszy nabytek, oponki letnie 205/55/16 Sesyjka po pierwszym w tym roku woskowaniu
Greg a4 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Bardzo ładne autko -jeszcze silniczek pokaż ,ile taka gumka ? kupowałeś przez internet ?
Tzieland Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 w silniku nic nie widac, bo wszystko zalane olejem a tak na serio to mam pokrywe opony na necie za 210 zl/sztuka 205/55/16
Gość Prometeo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ona przy świetle dziennym jest taka jasna jak wyszło na fotkach ? Fajny środek - zwłaszcza ten szczur Jeździsz tak z nim na codzień ? :>
Tzieland Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 normalnie jest bardziej czerwona, tak jak na foto nr 6 te zdjecia robione po woskowaniu pstrykalem aparatem w telefonie, wiec autko wyszlo bardzo blado a poza tym bylo robione w pelnym sloncu a szczurek zostal zakupiony jakies pol roku temu w Smyku bodajze i od tamtego czasu jezdzi ze mna, czasami tylko laduje w schowku jak ktos sie go boi
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ale padło fuuuuj takim to tylko truskawki wozić :polew: ale nowe opony koks
Tzieland Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ale padło fuuuuj takim to tylko truskawki wozić :polew: ale nowe opony koks truskawki juz w nim nigdy nie bedzie (chyba ) a oponki sprawuja sie rewelacyjnie
plastuch Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Kolega z pracy ma ten sam kolor auta wygloda Zwłaszcza u Ciebie z przyciemnionymi szybami Ja proponuje dać jej gleby i troche większą felge i będzie truskawa znaczy malina hehehe
michu93 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 ładne autko kolego coś się tu dzieje w ogóle?
Tzieland Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 na razie nic ciekawego tylko lampki zmienione na zespolone DEPO niestety są inne priorytety w życiu, poza tym nie chcę ładować kasy w auto, tylko pozbierać i zmienić na coś nowszego chociaż ciągle po głowie chodzi mi obniżenie ale nie wiem czy jest sens, bo kół większych nie będę na pewno kupował
ZuKeRs Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Mlody zaczales tak jak ja od B5 :naughty: , zobaczymy jak szybko wskoczysz do B7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Furak zadbany i prawidlowo eksploatowany <-- no poza drzwiami garazowymi :polew: :polew: :polew: :polew:
Tzieland Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 Z drzwiami to inna bajka Ja nigdy nie miałem z nimi do czynienia i jak przyszło co do czego to niestety zrobiły małe kuku na moim aucie Mam nadzieję, że jeszcze z 2-3 lata się nim pobujam i wskoczę na B7 lub chociaż jakieś B6 w dobrej wersji Czekam aż wrócisz, żeby obadać to co trzeba obadać
Rekomendowane odpowiedzi