KENOiX Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ciężko będzie zrobić glebę i cieszyć się komfortem - gleba = mniejszy możliwy skok amortyzatora = mniejsze bujanie = mniejszy komfort. Bajk chyba wszystko lepsze od 1BV
filip1001 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Piękna szacun za 19" i jazdę na nich po Warszawie
bajk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ciężko będzie zrobić glebę i cieszyć się komfortem - gleba = mniejszy możliwy skok amortyzatora = mniejsze bujanie = mniejszy komfort. Bajk chyba wszystko lepsze od 1BV Wpadaj na spota zobaczysz jak się jeździ na Tein'ie :decayed:
bajk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Postaram się jutro podjechać - dam znać jeszcze
mystic.pl Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Programik widzę lajtowy ale za to kreski wzorowe W sobotę będę u Rogala, będziemy wirusować mysticową furmankę :gwizdanie:, ciekaw jestem jakie kreski wyjdą
mystic.pl Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 A czemu nie u Roberta w koncu? U Roberta robiłem B6 AVF z turbo BRD mojego ojca i jest perfecto wystrojona tylko rob niestety nie ma hamowni obciążeniowej 4x4 a jednak przy moim paździerzu chcę dokładnie wiedzieć ile ps i niutonów wyjdzie docelowo, a że akurat rodzinnie wybieramy się do stolycy postanowiłem połączyć przyjemne z pożytecznym Sorki za OT KENOiX
mystic.pl Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Spox, sam właśnie myślałem co by się z Wami nie spotkać na Mineralnej może KENOiX i bajk też dadzą radę ? Zaczynamy godz. 9 myślę, że ze 2 godzinki zejdzie.
bajk Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nom - możemy zrobić jakiegoś spota na Mineralnej z rana - w piątek nie piję chyba, więc dam radę
mystic.pl Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nom - możemy zrobić jakiegoś spota na Mineralnej z rana - w piątek nie piję chyba, więc dam radę Było by miło ale ot robimy Michałowi w temacie KENOiX, dawaj, wezmę vaga, może się w końcu dowiem jaki soft masz w sterowniku skrzyni :polew:
bajk Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nom - możemy zrobić jakiegoś spota na Mineralnej z rana - w piątek nie piję chyba, więc dam radę Było by miło ale ot robimy Michałowi w temacie Może się nie obrazi
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja bede na 100% na Mineralnej w sobote. Zapytalem tez Rogala, czy nie zrobi mi hamowania Golfa. Robert, wez VAGa, zrobisz mi logi
mystic.pl Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja bede na 100% na Mineralnej w sobote. Zapytalem tez Rogala, czy nie zrobi mi hamowania Golfa. Robert, wez VAGa, zrobisz mi logi Zrobimy, zrobimy, no problem
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ja bede na 100% na Mineralnej w sobote. Zapytalem tez Rogala, czy nie zrobi mi hamowania Golfa. Robert, wez VAGa, zrobisz mi logi Zrobimy, zrobimy, no problem EKSTRA
miron78 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 niezłe GG z wątku zrobiliście a fura cudna
KENOiX Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 skoro już mi taki pierdzielnik w wątku zrobiliście to i ja w sobotę na mineralną wpadnę mystic weź vaga weź, przy okazji przekodujemy mi dzienne światełka, a co do programu jak będziesz chciał bezpiecznie to pewno Witek poprowadzi kreski podobnie jak u mnie a jak będziesz chciał mniej bezpiecznie to zobaczymy ile wyda niedługo zrobię jakiś update wątku bo kończę już bose i biorę się za xenon w halogenach i dvd phonocar'a Flyer B7 BiT do zobaczenia w sobotę w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi