kerad22 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Panowie mam problem nie mogę odpalić auta. Nadmieniam że ten problem mam drugi raz. Miesiac temu oddałem furę do mechanika i na komputer wszystko sprawdzili było zapowietrzone, odpowietrzyli auto wymienili filtr paliwa i auto smigało. Jak odpalałem codziennie to było dobrze.Tłumaczyli mi ze po 2 tygodniach nie odpalania mogło do tego dojść.Wyjechałem. Znowu po tygodniu wracam idę do garażu i nic kręci i nie odpala . Mam tego serdecznie dość. Może wiecie jak to odpowietrzyć B6 bo nie bedę co tydzień woził auta na lawecie.
antonio Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 normalnie, zobacz czy jest paliwo w filtrze, jak nie ma to zalej go i kręć przy okazji wymień ten czarny zaworek na filtrze paliwa bo może jest nie sprawny:
kerad22 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Stary takie słowo normalnie to nic mi nie daje pytam się jak odpowietrzyć jako amator taki układ .Potrzebuję porady krok po kroku z jakimś opisem . Moze ktoś mi pomoże. Dziękuje z góry
antonio Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Młody to przecież jest pompowtrysk i jego nie odpowierza się w taki sposób jak VP zrób tak jak Ci kazałem i odpali
StoRK Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Lepiej zmień mechanika jak twierdzi że auto po kilku dniach stania może nie odpalać... moje auto często stoi po tydzień czasu i dłużej nie odpalane i świetnie sobie radzi z rozruchem po długim postoju.
kerad22 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Panowie poszedłem do garażu zakręciłem pierwszy raz 25 sekund przerwa 5 sekund. Drugie kręcernie i w 8 sekundie zapalił A teraz pali od pierwszego strzału. Z czego może wynikać ze jak postoi tydzień to trzeba tak pokręcić. Dzięki wszystkim za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi