Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zastanawia mnie jakie powinien generowac osiagi 0-100km/h AFN/AVG z Q po modyfikacjach: 1. Sam program czyli 130-140km(miałem jakieś 10,5 sekundy) - przy ori sprzęgle 2. 216ki+turboAWX+FMIC(obecnie mam 9-9,5s, ale nie wystrojony jest) - przy ori sprzegle 3. 230ki+turboBRD+FMIC /pompa11 4. Seryjny AFN/AVG Quattro ~12,5 Osiagi oski nie interesują mnie bo wiadomo ze przy tej mocy bedą nieco lepsze Jeszcze jedno. Czy jest dosć znaczna róznica w uzyskaniu lepszych czasów za sprawą sprzegła dwumas vs jednomas vs wzmocnione Raczej pytanie kieruje do ludzi którzy uzytkuja ten silnik po takich modyfikacjach
dejf Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Przyjedź to dostroimy program Moim zdaniem na setup'ie 216+sprezarka AWX+FMIC (jeszcze kolektor moglbys dolozyc AWX - duzo da bo bedzie dostawac pełną piersią) no i bez kata - powinno byc cos kolo 8-8.5, bo to juz by bylo ok. 170ps. Opcja nr 3 - jak dla mnie przerost formy nad trescią, przy mocniejszym i czestym klepaniu, stary AFN tego dlugo nie wytrzyma...tzn jego podzespoly..
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Przyjedź to dostroimy program Moim zdaniem na setup'ie 216+sprezarka AWX+FMIC (jeszcze kolektor moglbys dolozyc AWX - duzo da bo bedzie dostawac pełną piersią) no i bez kata - powinno byc cos kolo 8-8.5, bo to juz by bylo ok. 170ps. Opcja nr 3 - jak dla mnie przerost formy nad trescią, przy mocniejszym i czestym klepaniu, stary AFN tego dlugo nie wytrzyma...tzn jego podzespoly.. Mi chodzi o Quattro i wyłącznie, bo oska z mocą 170+ robi setke w jakieś okolice 8s na wzmocnionym sprzęgle A co do tego (jeszcze kolektor moglbys dolozyc AWX - duzo da bo bedzie dostawac pełną piersią) no i bez kata mam od dawna Tylko zastanawia mnie jakie osiagi zrobi wystrojony AFN/AVG z 216/turboAWX/FMIC/kolektorAWX/Quattro
aju Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 myślę że gorsze niż ośka więc masz odniesienie
Rekomendowane odpowiedzi