bratpit Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Pikna i ten silniczek też pikny miałem taki w A6 i bardzo miło go wspominam. Super tylko dbać ,myć i cieszyć sie jazdą. Gratulacje oby ci służył jak najdłużej
Gość Murzyn Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 fajna...jeszcze fotki srodeczka by sie zdaly...ciekawy kolor, ni to srebrny ni grafit podoba mi sie (a to ze tylne swiatla musisz zmienic to wiadomo)
wojtas-audi Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Super autko i bardzo fajny kolor !! A silnik hmmmm :roll: :mrgreen:
Gość rob Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 jeszcze tylko większe kółeczka i będzie laleczka
T-żółw Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 fiu fiu ładny egzemplarz kolego :!: (a to ze tylne swiatla musisz zmienic to wiadomo) zawias tez prosi sie o delikatne obnizenie większe kółeczka i będzie laleczka jak widzisz koledzy lubią sobie "porzeżbić " troszkę :mrgreen:.....takie niespokojne dusze :razz:
Wihajster Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 fajna ale rzeczywiscie jeszcze kilka fotek srodeczka poprosimy
Gość niznik Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Tak, mnie już na początku urzekł kolor... W rzeczywistości wygląda jescze lepiej Z tymi przeróbkami to na razie poczekam, bo całe fundusze poszły na autko No i mnie jeszcze ubezpieczenie czeka... uff... A jakie byście reflektory proponowali?
Szewczenko7 Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 No fajny fajny audik :mrgreen: Lampy z tylu kwalifikuja sie do wymiany ale to powoli najpierw przod :mrgreen:
waldek Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 z tym kolorem auta to masz calkowita racje ja tez swoja kupilem z powodu tego koloru , jest piekny .
wojtas-audi Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Takie o proponujemy :arrow: http://www.allegro.pl/item113841991_reflektor_valeo_audi_a4_od_roku_1999_do_roku_2001.html najladniejsze lampy do A4 :mrgreen:
Radek321 Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Bardzo ładny kolor i fajny silnik ja już nigdy nie kupię nic z silnikiem słabszym niż 150 KM bo mi w moim 1.6 troche tej mocy brakuje nieraz trzeba i 3 TIRy wyprzedić a tu nie bardzo jest czym :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 wojtas-audi, lepiej te 2 czesciowe...mniej kombinowania, a efekt ten sam
Szewczenko7 Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 lepiej te 2 czesciowe...mniej kombinowania, a feekt ten sam Nie ma tam duzo kombionowania troszke blotnik reznac i wtyczke przerobic :razz: a efekt o niebo ladniejszy od tych z osobnym kierunkiem
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Szewczenko7, nie mowie ze nie masz racji...ja nie mialem tego problemu, wiec oceniam tylko ze zdjec
wojtas-audi Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja wiem czy lepiej ?? :roll: Ja bede te kupowal niedlugo, mialem juz kase ale mandacik byl :mrgreen:
pet3r Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 ja zmienilbym na dzielone, gdybym takie ladne znalazl. nie trzeba robic krzywdy niunce, w koncu przecinajac blotnik uszkadza sie warstwe cynku i nie wiadomo jakie problemy moga z tym byc. tylko gdzie znalezc dzielone soczewki :?:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lipca 2006 Opublikowano 7 Lipca 2006 pet3r, popytaj kolegow co juz maja...da sie znalesc i sa tansze od valeo po 2 lifcie
Rekomendowane odpowiedzi