cineek25 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 witam, kupiłem komplet centralnego zamka z audi b4, chce go zamontować do innego auta. Moje pytania są następujące: 1. Jak podłączyć tą pompkę co steruje tym wszystkim? 2. Czym jeszcze ona steruje, bo czytałem że odpowiada za np. Gaszenie światła wewnątrz, czy coś jeszcze? I jak to podłączyć? Przepraszam ale dość długo siedziałem i nic w internecie nie znalazłem, dodam że zestaw został wyjety z audi B4 z 98 roku bodajże. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 do jakiego auta chcesz to włożyć?
cineek25 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 do opla vectry a gt, ale czy to ważne? Co to za różnica, proszę o schemat jeśli ktoś ma[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 08:41_________________________________________________up. Pomoże ktoś?
mech15 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a w vectrze masz pneumatyczną instalację centralnego zamka??
cineek25 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 ja pytam się jak podłączyć, więc logiczne że mam już instalację. Tylko że sporo kabli wychodzi z tej pompki, a metoda prób i błędów próbował nie będę[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 07:04_________________________________________________Daje fotke mojego zestawu, dodam jeszcze ze potrzebne mi tylko info na temat podlaczenia tej pompki, i za co ona jeszcze odpowiada Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 02:12_________________________________________________up[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 04:08_________________________________________________up
Rekomendowane odpowiedzi