Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Centralny zamek, potrzebna pomoc B4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, kupiłem komplet centralnego zamka z audi b4, chce go zamontować do innego auta.

Moje pytania są następujące:

1. Jak podłączyć tą pompkę co steruje tym wszystkim?

2. Czym jeszcze ona steruje, bo czytałem że odpowiada za np. Gaszenie światła wewnątrz, czy coś jeszcze? I jak to podłączyć?

Przepraszam ale dość długo siedziałem i nic w internecie nie znalazłem, dodam że zestaw został wyjety z audi B4 z 98 roku bodajże.

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

do jakiego auta chcesz to włożyć?

Opublikowano

do opla vectry a gt, ale czy to ważne?

Co to za różnica, proszę o schemat jeśli ktoś ma[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 08:41_________________________________________________up. Pomoże ktoś?

Opublikowano

a w vectrze masz pneumatyczną instalację centralnego zamka??

Opublikowano

ja pytam się jak podłączyć, więc logiczne że mam już instalację. Tylko że sporo kabli wychodzi z tej pompki, a metoda prób i błędów próbował nie będę[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 07:04_________________________________________________Daje fotke mojego zestawu, dodam jeszcze ze potrzebne mi tylko info na temat podlaczenia tej pompki, i za co ona jeszcze odpowiada

20100427852.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrawiam[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 02:12_________________________________________________up[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 04:08_________________________________________________up