Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak bym miał brac do siebie to wziałbym te 1

Opublikowano

poziek jak na mój nie tjuningowy :razz: gust wybrałbym nr 1 :!:

coś w stylu ono felg

widziałem dzisiaj na mieście takie niebieskie B6 s-line z takimi kólkami, fajnie wyglądała...sedan :!: :razz: :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam się nad nowymi felami i spodobały mi się cholernie 10 ramienne OZ Michelangelo :cool: : FOTO, teraz tylko niewiem czy 16" czy 17". Musiałbym się jednak zmieścić z oponami w 4000zł, czyli gdybym kupił 16" + opony to się zmieszczę w tej kwocie, a w przypadku 17" wyjdzie ok. 5000zł...

Pytanie do was: Co byście zrobili na moim miejscu :?:

Opublikowano

to wartosc kompletu kół bedzie 1/3 wartoscia samochodu jeszzce go ukradna dla kół :grin:

Opublikowano

OZ Anniwersary 35 to są najładniejsze Oz'etki :)

a co do Twojego problemu to nie warto 16" kupować, bo nie bedzie takiego efektu jak przy 17" a OZ są bardzo mocne i można spokojnie 17" kupować i nie powinny sie pogiąć. i zawsze możesz poszukać na giełdzie badź allegro. na giełdzie w gliwicach np. można kupić komplet opon sportowych 17" 8mm bieżnika za 1500zł :) pozdro

Opublikowano
OZ Anniwersary 35 to są najładniejsze Oz'etki :)

a co do Twojego problemu to nie warto 16" kupować, bo nie bedzie takiego efektu jak przy 17" a OZ są bardzo mocne i można spokojnie 17" kupować i nie powinny sie pogiąć. i zawsze możesz poszukać na giełdzie badź allegro. na giełdzie w gliwicach np. można kupić komplet opon sportowych 17" 8mm bieżnika za 1500zł :) pozdro

to juz zdecydowanie rozsadniejsza cena :wink:

Opublikowano

Też mi się wydaje że do 11-letniego auta, kupowanie kół za 4000-5000zł to lekka przesada, ale koła zawsze można przełożyć do nowego auta.....

Hmmm :roll: narazie jeszcze niczego nie zamawiam, będę szukał no w Gliwicach i na allegro czegoś tańszego, ale narazie nie znalazłem niczego co by mi się naprawdę podobało poza OZ :mrgreen:

[ Dodano: 2006-08-19, 12:31 ]

Takie : LINK optycznie raczej nie pasują do srebrnej B5 co :roll: ?

Opublikowano
Takie : LINK optycznie raczej nie pasują do srebrnej B5 co :roll: ?

pasowały by, ale dowiedz sie o rozstaw śrub. a oponki są 225/50 nie 255. 255 to by były fajne lacie :twisted:

ale szkoda że 16" a nie 17" ja mam 17" i nie narzekam na brak komfortu :)

Opublikowano

Dzwoniłem w sprawie tych OZ, no i opony mają rozmiar 225/50 wszystko ponoć jest w bardzo dobrym stanie, koła są zdjęte z Vectry ale ponoć pasują do Audi bo ktoś je zakładał też na Audi... Wiecie może czy Opel i Audi mają napewno taki sam rozstaw śrub :?:

Chyba je wezmę ! 16 mi wystarczą napewno będą lepsze od moich seryjnych !

Opublikowano
  • Autor
Wiecie może czy Opel i Audi mają napewno taki sam rozstaw śrób

oj raczej maja inny i to chyba 4x100 lub 5x110 no chyba ze ten gosc mial inna vectre :roll:

Opublikowano

mój tata miał vectre 97r 2.0 i miał 5 srub ale czy 112 to nie wiem :/ ale nie sądze bo każdy producent ,a inne rozstawy nie wiedzieć czemu :/

Opublikowano
  • Autor

bo miał powyzej 92 koni pewnie to daletego 5x110 mniejsze moce mialy 4x100

Opublikowano
Dzwoniłem w sprawie tych OZ, no i opony mają rozmiar 225/50 wszystko ponoć jest w bardzo dobrym stanie, koła są zdjęte z Vectry ale ponoć pasują do Audi bo ktoś je zakładał też na Audi... Wiecie może czy Opel i Audi mają napewno taki sam rozstaw śrub :?:

Chyba je wezmę ! 16 mi wystarczą napewno będą lepsze od moich seryjnych !

To na pewno ich nie weźmiesz :lol:

Vectra ma 5x110, otwór 65

A4 ma 5x112, otwór 57

Opublikowano

No nic z tego niestety..... :mad:

Opublikowano

Witam, ja teraz zmieniam stalówki 15" na 17" firmy Alessio model PRESTIGE SUPER, wpłaciłem hajs i mam nadzieje że niepożałuje. Za dwa tygodnie powinienem już je mieć na A4 więc wrzucę jakieś fajne fotki.

Z tego co czytam to też chyba założę oponki 17/45/225 lub 215 narazie używki bo fundusze cienkie.

PS: Czy te Alessio to aż taka padaka jak mówią ? Oby to plota jakaś była.

Allesio.jpg

Opublikowano
Witam, ja teraz zmieniam stalówki 15" na 17" firmy Alessio model PRESTIGE SUPER, wpłaciłem hajs i mam nadzieje że niepożałuje. Za dwa tygodnie powinienem już je mieć na A4 więc wrzucę jakieś fajne fotki.

Z tego co czytam to też chyba założę oponki 17/45/225 lub 215 narazie używki bo fundusze cienkie.

Obrazek

Jak masz zakladac Alessio do Audi to lepiej doloz troche kasy i kup sobie TOORY-goraco polecam... :cool:www.extremo.krakow.pl

Opublikowano

No niestety , ale ludzie się skarżą , że są za miekkie na nasze drogi i się gną.A widziałem też przypadki , że zaczęła z nich farba odchodzić :???:

Opublikowano

Co sądzicie o tych kółkach : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123657049 ?

Nie chcę inwestować jednak zbyt dużo w moją B5 i szukam teraz tańszych kółek niż OZ :razz: tym bardziej, że za ok 2 lata planuję zamianę na C5 :cool:

Opublikowano

MACHINE bardzo fajne felgi, ja bym łykną szczególnie, że z oponami, co prawda róźnymi :razz: ale cena jest OK :!: