Klecha86 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Witam oto moje a4 1.9 TDI AFN 1999r przebieg niby 187 tys wersja s-line piszcie jakieś propozycje modów plany : chip wyciecie kata turbo AWX gwint przyciemnienie szyb aktualne foto http://postimage.org/image/9vlk0dd27/fc063494/
suhy Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 S-line :decayed: Samochodzik miodzio;) Powodzenia w modach i bezawaryjnego użytkowania; :kox:
.Szczepan. Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Fajne sreberko. Podobają mi się twoje fotele. Też bym takie chciał mieć.
mrogal Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Witam oto moje a4 1.9 TDI AFN 1999r przebieg niby 187 tys wersja s-line piszcie jakieś propozycje modów plany : chip wyciecie kata przyciemnienie szyb włoszka, przebieg nie prawdziwy, nie bylo s-line'u w B5 ...
miniekzgr Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Kolego a po czym poznajesz,ze to audi przyjechał od tych brudasów??
mrogal Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Kolego a po czym poznajesz,ze to audi przyjechał od tych brudasów?? po wypasie, a najbardziej to po elektrycznie skladanych lusterkach
michu93 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 czemu brudasy? włosi nie są brudasami, francuzi tak. ładne autko, wypas fajny
Klecha86 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 Kolego a po czym poznajesz,ze to audi przyjechał od tych brudasów?? po wypasie, a najbardziej to po elektrycznie skladanych lusterkach kolego mam pytanie a jak sie przełacza te lusterka bo nawet nie wiem
rafalekx Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 kolego mam pytanie a jak sie przełacza te lusterka bo nawet nie wiem Przekręcasz pokrętło wyboru lusterka Lewe Prawe na max w lewo, tam masz narysowane takie coś, ale tylko przy zapłonie Kolego a po czym poznajesz,ze to audi przyjechał od tych brudasów?? Jak nie masz zielonego pojęcia o autach pochodzących z tego kraju, zapewne nawet w takim nie siedziałeś, to dlaczego wyrażasz taką opinię o ich właścicielach? Poza tym Włochy dzielimy na część północną i południową, no i przede wszystkim w Polsce i innych krajach wcale nie jest lepiej jeśli chodzi o dbanie o swoje auto Więc nie rozumiem dlaczego rzucasz tu bezpodstawnymi stereotypami... Klecha86 bardzo ładne autko U włochów do wypasu bardzo często dawali właśnie składane elektrycznie lusterka, drewno, kierownicę i gałkę z S4, fotele kubełkowe, 4 elektryczne szybki, nie ori radio, zawieszenie 1BE (-20 mm), felgi 5cio ramienne 16'' (takie jak masz). Twoje autko to bliźniaczek mojego sreberka, tylko ciut młodszy i polift Tzn. bliźniaczek patrząc na moją zaraz po zakupie, teraz się troszkę zmieniło :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 ja oglądałem bmke z italii- podsułitka się odklejała :evil: ale zasady nie ma. mój znajomy miał kilka aut i były w super stanie. sorry za OT
Klecha86 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 zgadza się auto przyjechało z Włoch konkretnie z Milano od pierwszego właściciela z książką serwisową prowadzoną niestety przez okres gwarancyjny mam ją już około pół roku i jak narazie brak jakichkolwiek wad a co do stanu to długo szukałem takiego egzemplarzu [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 21:59_________________________________________________
ranyjulek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 włoszka, przebieg nie prawdziwy, nie bylo s-line'u w B5 ... Po czym poznajesz, że przebieg jest nieprawdziwy?
Klecha86 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 gwint Supersport fele ori s-line b7 17" 235/45
Rekomendowane odpowiedzi