Jędrasiński Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Otóż kiedyś miałem VB, też kosiarkę służyła dobrze ale jak to bywa poszła na straty A to kilka foteQ :
michu93 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 też przesiadka z VB na a4? ja byłem na vectra-unlimited zarejestrowany. dobre autkam szkoda, że blacha taka słaba.. ale fajnie wygodne i w benzynie silniki mocne. a4 wg mnie może się chować,
Reggi Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 a4 wg mnie może się chować, :cool1 Ta..hople rządzą
jedrekx Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 tak właśnie kojarzyłem skądś Twój nick - już wiem skąd Viki ładna, ja jeździłem kiedyś VC w sedanie
michu93 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 a4 wg mnie może się chować, :cool1 Ta..hople rządzą śmiej się, śmiej 1.6 w vectrze już wystarcza - a a4 nie jedzie
mentryb Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Ja tez wcześniej jeździłem Viki 2.2 dti 2001r na full wypasie. Dużo pracy i serca w nią włożyłem Pozwolę sobie pokazac fotki Należałem do VKP nick ALVARO1981
Jędrasiński Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 Ja tez wcześniej jeździłem Viki 2.2 dti 2001r na full wypasie. Dużo pracy i serca w nią włożyłem Pozwolę sobie pokazac fotki Należałem do VKP nick ALVARO1981 OoO siemanko :)ja jestem dalejzalogowany na VKP ale jako "przyjaciel VKP". znam Cie z forum ;] mój nick to Jendras! to wszyscy z Vb na audiczki sie przesiadają?
Rekomendowane odpowiedzi