SHITERS Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 jesli uzywasz auta na codzien to zostaw, jesli jezdzisz w niedziele to jeszcze nizej
Rapciuch-R1 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 jesli uzywasz auta na codzien to zostaw, jesli jezdzisz w niedziele to jeszcze nizej uzywam na codzien. zobaczymy jak to bedzie na naszych drogach.
Rapciuch-R1 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 ale sie mlody rozwija dopiero sie rozkrecam:-P:-P kilka fotek jeszcze.
Marc!n Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Ja bym ten stanik i światła do jazdy dziennej wypier.. usunął Szkoda, że nie wziąłeś zenona 4300, więcej byś widział i mniej się rzucał w oczy. Reszta jak najbardziej OK
Rapciuch-R1 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja bym ten stanik i światła do jazdy dziennej wypier.. usunąłSzkoda, że nie wziąłeś zenona 4300, więcej byś widział i mniej się rzucał w oczy. Reszta jak najbardziej OK xenon zawsze mozna zmieni ale jak narazie nie mam problemow nie dlugo dojdzie zderzak z spryskami. wlasnie szukam zderzaka przod i tyl (moze rs4) no i progow jak wszytsko z kompletuje auto idzie do lakiernika. listwy dolne w kolor i takie tam... wszystko bede dawal na bierzaco. a co do ledów to mi tam nie przeszkadza:P
Rekomendowane odpowiedzi