Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Witam. Mam takie pytanie. Mam strasznie zabruczone zawieszenie i gwint i pomyslalem zeby je wyczyscic. Najlepiej na myjce cisnieniowej odkrecajac po koleji kola. Czy trzeba jakiegos preparatu specjalnie uzywac i po myciu gwintu czyms zasmarowac? Nic sie nie stanie jak karcherem umyja amory generalnie caly gwint jak idzie. Czy wogole jest to wskazane czy dac sobie spokoj i czy nie bedzie zadnych nasteps w postaci szybciej zycycia sie gwintu czy zawiechy
Tukan Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Nie widze problemu.Przeciez amory jak pada sa cale w wodzie i brudzie Jak juz umyjesz to mozesz popsikac preparatem wytracajacym wode,ale nie jest to konieczne
rogal84 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 rafal a jaki gwint masz? jak ?Ci się sprawuje? czy nadaje sie do jazdy po mieście?
Rafal1988Lodz Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Wiesz cos nawet nie wiem jakiej firmy mam ten gwint. Bede w wekend go czyscil to ci powiem. Sprezyny mam czerwone to moze ktos wie jaki mam. Ogolnie nie jest zle. Jak narazie dobrze sie sprawuje oby tak dalej.[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 23:25_________________________________________________Jeszcze takie male pytanie. Czy przy myciu karcherem jak bede myl zaciski to nie uszkodze czujnikow abs albo innych pierdolek?
Rekomendowane odpowiedzi