Ambro Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Chciałbym Was zapytać czy takie sportowe kubły Recaro można się zamontować na szynach od zwykłych seryjnych foteli w B5 ? Jeśli nie to jak można je w łatwy sposób, solidnie zamontować? Chodzi o takie stołki:
PiterA4 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 kolego to co wiem to kolega Krolu z forum wrzucil cos takiego do swojej a4 b5 bez problemu
Miszka82 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 z tego co się orientuję krolu ma taki http://www.allegro.pl/item1030757324_fotele_recaro_audi_a4_s4_rs4_podgrzewane_el_reg.html
Ambro Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Takie to są kox tylko ta cena :gwizdanie:
lutas Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Takie to są kox tylko ta cena :gwizdanie: Cena jest przesadzona i to znacznie. Troszkę się sprzedającemu beret skrzywił
Cristoforo Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 pisałem do tej babki i zyczyłem jej szybkiej sprzedaży ale jak sie ma zryty beret to jest problem
arielo Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 w opisie babeczka pisz "Możliwa zamiana na zwykłe fotele jeżeli będą również w takim stanie. Pozdrawiam." No to chłopaki swoje jej oddacie za 2000 tys a resztę się dołoży
lutas Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 babka chce tylko szybko zarobic W takiej sytuacji radziłbym nieco innego zajęcia spróbować, bo na tych fotalach jej się to nie uda
Ambro Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Dostałem od niej odpowiedź, że może mieć zwykłe fotele za 500zł i że ma paru chętnych na zamianę... ...ciekawe :gwizdanie:
lutas Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Niech szuka dalej jelenia za te 3000zł, choć wątpię aby ktoś był aż tak naiwny. Oszołomów nie brakuje ale trzeba wziąć pod uwagę że są to fotele do B5, gdzie cena 3000zł stanowić może nawet 25% potencjalnej wartości auta. Więc wydaje mi się to lekką przesadą. Uważam że 1300-1500zł jest adekwatną ceną za te fotele.
Ambro Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Poczekajmy. Zda sobie sprawę że przesadziła, bo zainteresowanych paru było a nikt w końcu nie kupił
slepy Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 z tego co się orientuję krolu ma taki http://www.allegro.pl/item1030757324_fotele_recaro_audi_a4_s4_rs4_podgrzewane_el_reg.html Krolu, ma jedną sztukę z b6 cabrio :gwizdanie:, a te co wkleiłeś kosa, choruje na te fotele w materiale, ale 1/4 wartości auta za stołki nie dam
krolu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 z tego co się orientuję krolu ma taki http://www.allegro.pl/item1030757324_fotele_recaro_audi_a4_s4_rs4_podgrzewane_el_reg.html Krolu, ma jedną sztukę z b6 cabrio :gwizdanie:, a te co wkleiłeś kosa, choruje na te fotele w materiale, ale 1/4 wartości auta za stołki nie dam ja nie wiem dokładnie z czego jest mój fotel... ważne, że pasuje idealnie pod moją tapicerkę (tak więc nie może być z b6 bo tam nie było takiego wzoru tapicerki - prędzej z b4 cabrio - one były produkowane do 2000 roku - ale to domysły) i wszedł w szyny bez problemu.. a cena ze ten komplecik wcale nie jest przesadzona moim zdaniem... 1 szt. nowa takiego fotelu kosztuje w granicach 5-6 tys zł... - więc 3 k zł za taki komplet to nie dużo w dodatku trudno coś takiego upolować
KANAL Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 z tego co się orientuję krolu ma taki http://www.allegro.pl/item1030757324_fotele_recaro_audi_a4_s4_rs4_podgrzewane_el_reg.html Krolu, ma jedną sztukę z b6 cabrio :gwizdanie:, a te co wkleiłeś kosa, choruje na te fotele w materiale, ale 1/4 wartości auta za stołki nie dam ja nie wiem dokładnie z czego jest mój fotel... ważne, że pasuje idealnie pod moją tapicerkę (tak więc nie może być z b6 bo tam nie było takiego wzoru tapicerki - prędzej z b4 cabrio - one były produkowane do 2000 roku - ale to domysły) i wszedł w szyny bez problemu.. a cena ze ten komplecik wcale nie jest przesadzona moim zdaniem... 1 szt. nowa takiego fotelu kosztuje w granicach 5-6 tys zł... - więc 3 k zł za taki komplet to nie dużo w dodatku trudno coś takiego upolować Z takimi fotelami byl polift anglik w sedanie za 6000 zl do negocjacji... z waznymi papierami i mozliwoscia zarejestrowania auta. Mail podlokietnik, ladne felgi wz. S4, zegary z FIS... motor 1.8T. wiec 3 tys za te fotele to jednak zadna okazja.
lutas Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Z takimi fotelami byl polift anglik w sedanie za 6000 zl do negocjacji... z waznymi papierami i mozliwoscia zarejestrowania auta. Mail podlokietnik, ladne felgi wz. S4, zegary z FIS... motor 1.8T. wiec 3 tys za te fotele to jednak zadna okazja. Zgadzam się - to znaczna przesada.
krolu Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Z takimi fotelami byl polift anglik w sedanie za 6000 zl do negocjacji... z waznymi papierami i mozliwoscia zarejestrowania auta. Mail podlokietnik, ladne felgi wz. S4, zegary z FIS... motor 1.8T. wiec 3 tys za te fotele to jednak zadna okazja. :shocked: to jak pieniądze leżące na ulicy... jak słyszę takie gadanie to mnie sranie bierze.. :wallbash: :wallbash: :wallbash: dobrze, że jeszcze nie dodałeś, ze kupił go szwagier trzeciej żony twojego wuja :kwasny:
lutas Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Co nie zmienia faktu że cenę tak naprawdę wyznacza rynek i klienci. Jeśli się ktoś trafi co kupi te fotele za 3 tysiące to ok, ale bardziej prawdopodobne jest że prędzej spleśnieją w szopie do tego czasu i nikt ich za połowę tej ceny nie kupi. Weź też pod uwagę że 90% potencjalnych klientów to tzw. ubijacze piany, co narobią dużo zamieszania a i tak nie kupią. Ci naprawdę zainteresowani zakupem to 10%.
Rekomendowane odpowiedzi