konrad_A4 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 a no racja to malnij tak jak w nowszych audianach np. A5 w Black Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 dol gotowy na podmianke- maty sa przyklejone wiec zeby nie zrywac pojda na wymiane razem z gabka jeszcze tylko pomeczyc sie troszke z oparciami i gotowe :dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 teraz bedzie grzalo w doopsko:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 no wkoncu dziewczyny nie beda narzekac ze skora zimna jak golym tylkiem beda siadac :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 modzik fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 jest i gorna czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 no to laski moga na golasa jezdzic teraz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tomek moga nawet i w ubraniu ale ja juz sie postaram tak grzac aby same sie rozbieraly :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 no to tylko machnij tam kiedys fotke z tymi golymi d*pami i umiesc tu:decayed: a tak na marginesie to modzisz ladnie kolego:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 dol gotowy na podmianke- maty sa przyklejone wiec zeby nie zrywac pojda na wymiane razem z gabka jeszcze tylko pomeczyc sie troszke z oparciami i gotowe :dancing: http://i.imgur.com/sDKcWfu.jpg http://i.imgur.com/WOjmfnh.jpg http://i.imgur.com/QbBngh9.jpg Ja miałem szczynście i dostałem grzany tył w gratisie , tylko fryce przewody poucinali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Siedzisko ma ich troche do tego jeszcze cale zasilanie, ja wlasnie bede je robil tylko wtyki ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Widzę że jesteś obiegany w temacie dał byś radę dorobić dla mnie taką instalacje , przewody mam poucinane w czterech miejscach przy wyjściach z gąbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mysle ze cos bysmy poradzili trzeba tylko kostki zalatwic bo kabelkow i pinow to mi nie brakuje ---------- Post dopisany 15-06-2014 at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2014 at 13:03 ---------- malu update z ostatniego rezanka wiazka od lustra przerobiona i dolozne boczne fotochromy, niestety narazie tylko lewa strona bo kupujac prawa strone sprzedawca chyba nie wiedzial ktora to lewa a ktora prawa strona i mam obie lewe :grin: lustro 14 pinowe pod pamiec ktora ma mnadzieje ze w niedlugim czasie zawita na poklad:banan: wpadl rowniez zamek do schowka pasazera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 brakujace elemnty do pamieci stolkow panel go grzania tylnej kanapy oraz kompletna wiazka wpadnie rowniez wylacznik poduchy pasazera:wink: ambiente na tyle PIOTREK jeszcze raz serdeczne dzieki :dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 brakujace elemnty do pamieci stolkow http://i.imgur.com/7WuAWK5.jpg panel go grzania tylnej kanapy oraz kompletna wiazka http://i.imgur.com/MGvMD3k.jpg http://i.imgur.com/OVvwvSA.jpg wpadnie rowniez wylacznik poduchy pasazera:wink: ambiente na tyle PIOTREK jeszcze raz serdeczne dzieki :dancing: :hi:niech ci dlugo sluza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jedziesz z tematem Endriu. Blokada dzwi na tyle i grzenie d*p piekna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 z ta blokada to nie taka prosta sprawa Marcin, ponoc dziala tylko z MK USA:kwasny: a tylnie grzane to wiadomo ---------- Post dopisany 27-06-2014 at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2014 at 07:06 ---------- co by nie bylo ze przestoj jest jakis dostawa sprzed kilku dni dzisiejsza dostawa prawy fotochrom asferyczny fotele z pamiecia lustra 14 pin panel memo z mocowaniem i kilka innych gratow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 rezaj endriu rezaj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi